26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τερματοφύλακα από την Ελλάδα

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τερματοφύλακα από την Ελλάδα

By on 27 Μαΐου, 2022 0 29380 Views

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μελισσά, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα ελλαδικών ΜΜΕ περί συμφωνίας του παίκτη με κυπριακή ομάδα.

Πρόκειται για 29χρονο τερματοφύλακα ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό την τελευταία διετία, μετρώντας 26 εμφανίσεις, 42 γκολ παθητικό και τέσσερα clean sheets.

Ο Μελισσάς αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κι έπαιξε δανεικός σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Σπάρτη, Λαμία και Βόλο, πριν πάει στην ομάδα του Αγρινίου το 2020 ως ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Μελισσάς απέκτησε την περασμένη σεζόν τον τίτλο… «mr. penalty» καθώς είχε τρεις αποκρούσεις από τα 11 βήματα και ήταν ο πρώτης της Super League στη σχετική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 29χρονο Έλληνα τερματοφύλακα Νίκο Μελισσά. Ο Νίκος, μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε και στους ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλο και τελευταία του ομάδα είναι ο Παναιτωλικός.

Καλωσορίζουμε το Νίκο στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».