Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Το αντίο του Καλτσά με ευχαριστίες και παράπονο

25 Μαΐου, 2022
848 Views
0 Comments
Το αντίο του Καλτσά με ευχαριστίες και παράπονο

Ο Νίκος Καλτσάς με ανάρτηση του  αποχαιρετά την Ανόρθωση για τα τρία χρόνια που ήταν στην ομάδα, ευχαρίστησε τους Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά, τον κόσμο και δεν είπε κάτι για τον Κετσπάγια που τον επέλεξε να έρθει στην Ανόρθωση όταν ήταν στα αζήτητα στην Ελλάδα. Για δυο χρόνια ήταν βασικός, άρχισε και την φετινή χρονιά να παίζει αλλά δεν είχε η αλήθεια καλή απόδοση αν και πήρε ευκαιρίες και μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε με την ΑΕΚ προ κενής εστίας  στο 1-1 του β΄ γύρου. Δεν έπαιξε όσο στα πρώτα  δυο χρόνια αλλά όσο έπαιξε πρόσφερε ελάχιστα και σίγουρα δείχνει να έχει τα παράπονα του από τον προπονητή του.

Αναλυτικά:

«Μετά από 3 όμορφα χρονιά ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.. Σε αυτά τα 3 χρονιά φεύγω γεμάτος και έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ. ΠΟΥΛΛΑΙΔΗ- κ. ΑΜΠΟΥΛΛΑ που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για την αγάπη που μου έδειξε σε όλη αυτήν την πορεία και να ζητήσω συγγνώμη γιατί φέτος δεν του δώσαμε καμία χαρά

Σας ευχαριστώ για όλα..!!!

Με εκτίμηση

Νίκος Καλτσάς».

Comments are closed.