19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τι είπαν Κούμας,Παπασταύρου,Κίκης για την γιορτή του τελικού

Τι είπαν Κούμας,Παπασταύρου,Κίκης για την γιορτή του τελικού

By on 24 Μαΐου, 2022 0 688 Views

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola. Το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League θα κριθούν στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ στον αγώνα της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Εθνικό Άχνας. Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, των προπονητών, των αρχηγών και των Προέδρων των δύο ομάδων καθώς και της χορηγού εταιρείας Coca – Cola.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΠ)
«Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ο τελικός αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της χρονιάς .Είμαι βέβαιος ότι θα έχει συγκινήσεις. Συγχαίρω Ομόνοια και Εθνικό και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι μια σημαδιακή χρονιά η φετινή. Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στην ΟΥΕΦΑ με πέντε ομάδες, γνωρίζουμε τις τέσσερεις και θα μάθουμε και την πέμπτη.
Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ όμως εκτός απροόπτου, ο κυπελλούχος έχει εξασφαλίσει συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, θα έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Είμαστε περήφανοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την Coca-Cola, το κύπελλο έχει ταυτιστεί με την εταιρεία.
Σε συνεργασία με τον Αlpha Κύπρου, αποφάσισαν όπως ο τελικός μεταδοθεί δωρεάν και στο εξωτερικό μέσω της ιστοσελίδας του Alpha. Εύχομαι ο τελικός να μείνει στην ιστορία».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ (Country Sales Manager Coca-Cola Κύπρου)
«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες. Η νικήτρια θα αποκτήσει ένα εντυπωσιακό τρόπαιο, έχει σχεδιαστεί για τα 60 χρόνια στήριξης στο θεσμό του κυπέλλου ενώ έχουμε ετοιμάσει ένα θεαματικό πρόγραμμα στο ημίχρονο με το συγκρότημα Minus One».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στον τελικό μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν. Πήραμε κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις και καταφέραμε να αλλάξουμε την ομάδα και να φτάσουμε στον τελικό. Δεν είναι μόνο ο τίτλος, μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Ελπίζουμε σε ένα καθαρό παιχνίδι και η καλύτερη ομάδα να νικήσει. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την παρουσία του στον τελικό κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ομόνοιας, περιμένουμε 18-19 χιλιάδες Ομονοιάτες στο γήπεδο, ελπίζω να είμαστε στο τέλος οι νικητές».

ΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ)
«Στο πρωτάθλημα δεν μας έβγαινε τίποτα, δεν μας έβγαιναν τα αποτελέσματα. Είχαμε χτυπηθεί αλύπητα και σαν οικογένεια από κάποιες καταστάσεις. Μέσα από αυτό το πνεύμα που λειτούργησε, φάνηκε μία μικρή όαση ότι ο Εθνικός μπορούσε, στοχεύοντας στο κύπελλο. Νιώθω μεγάλη περηφάνια για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας, δεν ήταν εύκολος αυτός ο δρόμος. Νικήσαμε τον Αχυρώνα, τη Δόξα Κατωκοπιάς, την ΕΝΠ και την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μας έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα. Ότι στο Δασάκι της Άχνας, μια ομάδα κατόρθωσε να φτάσει στον τελικό. Με πίστη και αγωνιστικότητα μπορούμε να κατορθώσουμε να πάμε και στην Άχνα, και στην Κερύνεια, την Αμμόχωστο και τη Μόρφου. Είδαμε μωρά να τρέχουν στους δρόμους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Ο τελικός είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Απ’ ότι πληροφορήθηκα πριν λίγο, διαθέσαμε 2300 εισιτήρια, υπάρχουν ακόμη χίλια. Να μην φοβάται ο κόσμος του Εθνικού, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλοι όμορφα. Θα είναι σαν να αγωνίζεται ο Δαυίδ με τον Γολιάθ, αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το κύπελλο. Μετράει και ο δρόμος προς την Ιθάκη, όχι μόνο η κατάσταση».