20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είμαστε ο ΑΡΗΣ και είμαστε στην Ευρώπη!Eυχαριστίες στην Ανόρθωση για το χειροκρότημα

Είμαστε ο ΑΡΗΣ και είμαστε στην Ευρώπη!Eυχαριστίες στην Ανόρθωση για το χειροκρότημα

By on 22 Μαΐου, 2022 0 1974 Views

Ο Άρης για τη μεγάλη επιτυχία του να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του:

Στα 90 τόσα χρόνια ιστορίας, πολλοί Αρειανοί κατά καιρούς ονειρεύτηκαν μεγαλεία. Στην πορεία των χρόνων οι προσδοκίες μειώνονταν, αφού και στα καλά χρόνια του τη δεκαετία του 80 και του 90, το όνειρο για διάκριση ξέφτιζε στα μάτια τους. Οι μεγαλύτεροι έφυγαν, παίρνοντας μαζί τους την αγάπη τους για την ομάδα, οι μικροί μεγάλωσαν αλλά το παράπονο ίδιο για όλους.

Το Σάββατο όμως ήταν η στιγμή μας. Ήμασταν όλοι αποφασισμένοι να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας μας. Το σκηνικό ήταν όπως το είχαμε συνηθίσει. Με τους 300-400 στο πλευρό μας και τις προβλέψεις εναντίον μας. Όμως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Η χαρά και η περηφάνεια δε μπορεί να αποδοθεί με λόγια. Για όσο υπάρχει ΑΡΗΣ, οι φίλοι μας θα θυμούνται αυτό το βράδυ στη Λάρνακα, αυτούς που έγραψαν  ιστορία, αυτούς που πίστεψαν, αυτούς που ήταν εκεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους και τους διοικούντες την Ανόρθωση για τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα στην ομάδα μας. Η κίνηση τους δείχνει το ήθος και το φίλαθλο πνεύμα που τους διακατέχει.

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις ομάδες που μας συγχάρηκαν.

Ξέρουμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Όλοι συμφωνούμε ότι το στοίχημα πλέον είναι η διάρκεια και αντιλαμβανόμαστε τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος. Όμως πλέον, έχουμε το σθένος και την αποφασιστικότητα να το παλέψουμε.

Είμαστε ο ΑΡΗΣ και είμαστε στην Ευρώπη!