ΔΙΕΘΝΗ
Like

Γκουαρδιόλα: “Είμαστε θρύλοι, δεν έχω ξαναδεί ομάδα σαν τη Λίβερπουλ”

22 Μαΐου, 2022
1193 Views
0 Comments
Γκουαρδιόλα: “Είμαστε θρύλοι, δεν έχω ξαναδεί ομάδα σαν τη Λίβερπουλ”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ότι αυτός και οι παίκτες του είναι θρύλοι, λόγω των πρωταθλημάτων που κατέκτησαν, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει ξαναδεί ομάδα σαν τη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα: Η στιγμή που βρήκαμε το γκολ άλλαξε τα πάντα. Δεν παίζαμε υπό κανονικές περιστάσεις, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε. Ο Γκιουντογκάν είναι ο καλύτερος inside runner που έχουμε. Παίζαμε από τις πλευρές και χρειαζόμασταν αυτόν τον παίκτη με αυτό το τέμπο στην περιοχή και είναι πραγματικά ο καλύτερος.

Είμαστε θρύλοι. Όταν κερδίζεις την Premier League τέσσερις φορές σε πέντε σεζόν, είναι επειδή αυτά τα παιδιά είναι τόσο, τόσο ξεχωριστά. Θα μας θυμούνται. Ο πρώτος τίτλος που κατακτήσαμε με πολλά περιθώρια, μετά στο Μπράιτον, μετά κερδίζοντας εντός έδρας χωρίς φιλάθλους και τώρα με κόσμο, είναι ο καλύτερος.

Το μέγεθος του επιτεύγματός καθορίζεται από το μέγεθος του αντιπάλου. Δεν έχω ξαναδεί ομάδα σαν τη Λίβερπουλ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μας βοηθούν να γίνουμε καλύτερη ομάδα

Είναι μια πραγματικά συγκινητική μέρα για μένα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη Σίτι. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα – ένα όμορφο ταξίδι και σίγουρα θα είναι πάντα στην καρδιά μου“.

Comments are closed.