18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Ο Λοΐζου δουλεύει πολύ σκληρά και ανταμείβεται

ΛΕΝΟΝ:Ο Λοΐζου δουλεύει πολύ σκληρά και ανταμείβεται

By on 19 Μαΐου, 2022 0 1554 Views

Ο Νιλ Λένον μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας για το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στο κίνητρο που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές πριν από τον τελικό και την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Επίσης, μίλησε και για την παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου.

Αναλυτικά:

Παρακολούθησα το παιχνίδι τους απέναντι στον Εθνικό και είχαν ανακατεμένη ομάδα. Περιμένω τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί δυνατός. Θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει τελικού. Έχουμε ποδοσφαιριστές που χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά, που κουβαλούν τραυματισμούς. Τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θα παίξουν σε ένα μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα θετικά και θα πάμε με μομέντουμ στον τελικό.

Για τον τελικό και το κίνητρο των παικτών: «Αυτό πρέπει να υπάρχει. Όλοι θέλουν να είναι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση και προφανώς να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα.

Για το ματς με την ΠΑΕΕΚ και τη γενικότερη παρουσία της ομάδας: Είμαι χαρούμενος. Νιώθω ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίζουμε. Ήμουν ικανοποιημένος με την ποιότητα και την ένταση του παιχνιδιού μας. Κινούμασταν στα σωστά σημεία και εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες μας. Ο Λοΐζου έκανε χατ τρικ και αυτό είναι φανταστικό. Ο Φώτης έπαιξα καλά, ο Μάρκο, ο Μπασιρού με τον Μιξ επίσης. Και η άμυντική μας τετράδα ήταν η βάση για να παίξουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλουμε. Είμαστε σε καλή θέση όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κρατάμε τα πόδια μας στη γη και περιμένουμε τον επόμενο αγώνα. Και ασφαλώς τον πιο μεγάλο την επόμενη εβδομάδα.

Για τον Λοΐζου: Είμαι χαρούμενος. Δουλεύει πολύ. Είναι ένας τρομερά ταλαντούχος παίκτης και για όλα αυτά παίρνει την επιβράβευση του. Ήταν το πρώτο του χατ τρικ και θα το θυμάται για πολύ καιρό. Βρίσκεται στις σωστές θέσεις και τα τέρματα που σημείωσε ήταν πολύ ωραία. Ήταν θαρραλέος στο πρώτο, ήταν εξαιρετικό το τελείωμα στο δεύτερο και στο τρίτο. Βρίσκεται στο σωστόσ δρόμο. Είναι σε καλή κατάσταση και αξίζει πολλά.

Δείτε όσα είπε: