24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H AEΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: Σίλας ο νέος προπονητής για επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο

H AEΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: Σίλας ο νέος προπονητής για επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο

By on 18 Μαΐου, 2022 0 5357 Views

O Mάριος Νεοφύτου μίλησε για τη συμφωνία της ΑΕΛ με τον Χόρχε Σίλας, στον ΣΠΟΡ ΦΜ.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά:
 «Έχουμε σήμερα την κάθοδο του Σίλας σήμερα, και περιμένουμε την κάθοδο του προέδρου αύριο για να μπούμε στις τελικές επαφές. Θα κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή. Είναι περισσότερο τυπικά τα θέματα που έμειναν. Νομίζω μέχρι το Σάββατο θα έχουμε αίσιο τέλος και θα βγουν οι ανακοινώσεις. Η χρονική διάρκεια θα ανακοινωθεί, όταν κλείσουν οι εκκρεμότητες».
Ποιοι οι λόγοι που επιλέχθηκε ο Πορτογάλος κόουτς:
 «Είναι πολλά που παίζουν ρόλο στην πρόσληψη ενός προπονητής. Ξέρει τα θέλω της ομάδας και είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΛ δεν μπορεί και δεν χωράει να βρίσκεται στο β’ γκρουπ. Έδωσε ο πρόεδρος . Ένας προπονητής ο οποίος δούλεψε σε μεγάλες ομάδες και έδειξε έργο, θέλει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό έργο και ο πρόεδρος μας του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζει την ομάδα, ξέρει τι θέλει και είναι πολύ σημαντικό. Έχει το ελεύθερο με τη συγκατάθεση του περίγυρου, ώστε να μπορεί η ομάδα του χρόνου να έχει καταλυτικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Παρακολουθούσε την ομάδα, και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο».
Αν έγινε υπέρβαση με τον Σίλας:
 «Για να δώσουμε το μήνυμα και να καταλάβει ο κόσμος μας. Ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό. Ο στόχος της ΑΕΛ  είναι την επόμενη χρονιά να πρωταγωνιστήσει και να μην έχει ανάλογη σεζόν με τη φετινή. Θα έρθει με τέσσερις συνεργάτες του ο κ. Σίλας και ποτέ δεν σκεφτήκαμε το οικονομικό. Ο πρόεδρος θέλει να κάνει ξανά την ομάδα που θέλει ο κόσμος να βλέπει. Ο πρόεδρος θέλει το καλό της ομάδας και θα γίνουν τα πάντα έτσι ώστε να είμαστε δυνατοί στο φετινό πρωτάθλημα».