20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Η τελευταία στροφή με δύο ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με το δικό τους ενδιαφέρον

Super League : Η τελευταία στροφή με δύο ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με το δικό τους ενδιαφέρον

By on 17 Μαΐου, 2022 0 1355 Views

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρόβα τζενεράλε πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το Σάββατο, ενώ η απογοητευμένη ΑΕΚ φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Ευρωπαίος Άρης παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Σέντρα των τριών αγώνων στις 20:00.

Το πρωτάθλημα τη ολοκληρώνεται απόψε στις 20:00 με τρία παιχνίδια. Κανένα δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς όλα έχουν κριθεί τόσο για τον πρωταθλητή, όσο και για τις θέσεις της Ευρώπης, όμως τα ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, το καθένα για το δικό του λόγο.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρόβα τζενεράλε πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το Σάββατο (21/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ και είναι δεδομένο πως θα δούμε πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές. Τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προφυλάξουν αρκετούς βασικούς. Πάντως, σε περίπτωση νίκης του τριφυλλιού, θα αρπάξει την 2η θέση από τον Δικέφαλο, ο οποίος παίζει για δύο αποτελέσματα.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ παίζει με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και υπάρχει τεράστια απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ήδη μερίδα του κόσμου εξέφρασε τα συναισθήματά του, πηγαίνοντας χθες (16/5) στα γραφεία της ΠΑΕ και ζητώντας παραιτήσεις στελεχών της, ενώ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν θετικά τη σεζόν και να κοιτάξουν το χτίσιμο για την επόμενη. Διότι μπορεί να ήρθε ο τίτλος, αλλά η ομάδα δεν έφτασε στα αγωνιστικά στάνταρ που πολλοί θα ήθελαν.

Τέλος, στα Γιάννενα έχουμε τον αγώνα των επιτυχημένων . Ο ΠΑΣ δεν βγήκε Ευρώπη, αλλά έκανε μια αξιοθαύμαστη πορεία και χειροκροτήθηκε απ’ όλους, ενώ ο Άρης κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με μια ανεπανάληπτη ανατροπή με την ΑΕΚ στο Βικελίδης. Θα δούμε ένα ανοικτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες.