26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Να κάνουμε το καθήκον μας με τον Άρη…Με 10 παίκτες κάναμε ευκαιρίες

TIMOYΡ:Να κάνουμε το καθήκον μας με τον Άρη…Με 10 παίκτες κάναμε ευκαιρίες

By on 15 Μαΐου, 2022 0 1308 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη Τύπου.

“Έχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι παρότι σε κάθε αναμεταξύ μας παιχνίδι υπάρχει ένταση. Δεν ήταν εύκολο για εμάς καθώς ξεκινήσαμε χαλαρά, δεν ήμασταν έτοιμοι για το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ισορροπήσαμε σκοράραμε αλλά ισοφαριστήκαμε γρήγορα. Στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα σε μία φάση που χρειάζεται περισσότερο σκέψη αλλά αν το δούμε το παιχνίδι, αφού μείναμε με 10 παίκτες κάναμε καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε για το τρίποντο. Για εμάς έμεινε ένα παιχνίδι κόντρα στον Άρη, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να κάνουμε το καθήκον μας και να δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει το τέλος της χρονιάς.”

Για το συναίσθημα της ισοπαλίας και για την ένταση που μίλησε στην αρχή: “Πάντα υπάρχει ένταση και μέσα και έξω. Το ΑΠΟΕΛ έφερε πολύ κόσμο μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι καλό. Όταν παίζεις ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, και έχει πολλούς φιλάθλους το γήπεδο, ποδόσφαιρο παίζεις για τους φιλάθλους. Μπορούσαμε στο β’ μέρος αν είμαστε πιο ομαδικοί και δίναμε την πάσα εκεί που πρέπει,  μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις αν έλεγε κάποιος ότι θα πηγαίναμε στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την ισοπαλία, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το β’ μέρος, είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τους ευχαριστώ. Με τον Άρη θέλουμε γεμάτο γήπεδο»”

Για το αν χάθηκε το Τσάμπιονς Λιγκ: “Μαθηματικά έχουμε τις πιθανότητες μας για Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν θα βγούμε Ευρώπη θα είναι μία επιτυχημένη χρονιά. Σχεδόν ένα χρόνο χωρίς ξεκούραση, ήμασταν στους τέσσερις του κυπέλλου, η ομάδα που έπαιξε όλα τα μεγάλα παιχνίδια και όχι με ομάδες Β’ Κατηγορίας. Είμαστε εδώ, έχουμε το chance μας για την 2η θέση. Αν κάποια ομάδα αδικήθηκε από την παρουσία όλης της σεζόν θα έλεγα πως ήμασταν εμείς καθώς δεν πήραμε όσα αξίζαμε στον αγωνιστικό χώρο.