24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Σίγουρα θα είμαστε ευχαριστημένοι με την 2η θέση

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Σίγουρα θα είμαστε ευχαριστημένοι με την 2η θέση

By on 15 Μαΐου, 2022 0 1586 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το 1-1 με την Ανόρθωση.

Αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το δείξαμε, ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει σε όλη τη διάρκεια. Μείναμε πίσω στο σκορ με την πρώτη φάση του αντιπάλου αλλά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος οι ποδοσφαιριστές, δεν έχω κανένα παράπονο. Πήραμε κάποια ρίσκα. Συνεχίζουμε, μας έμεινε ακόμα ένας τελικός. Συγχαρητήρια για τους παίκτες που επέστρεψαν στην Ευρώπη. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Πάφο για να κρατήσουμε την πολύτιμη 2η θέση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα στους παίκτες σε όλη τη διάρκεια. Κάναμε αρκετές φάσεις, δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά αν δεν βάλεις τη μπάλα στα δίκτυα, δεν κερδίζεις”.

-Τέταρτο σερί παιχνίδι που το ΑΠΟΕΛ δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες του. Είναι και θέμα πίεσης; “Όλα παίζουν ρόλο, είδαμε κάποιες φάσεις που την τελευταία στιγμή είχαμε κάποιες καλές αποκρούσεις, κάποια καλά τάκλιν του αντιπάλου. Είχε και ο αντίπαλος κάποιες ευκαιρίες, είναι στο παιχνίδι αυτά. Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Έκαναν προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές, είχαν την κατοχή, δημιούργησαν προβλήματα όμως θέλουμε το κάτι παραπάνω”.

-Σας προβληματίζει ότι στη Β’ φάση μόνο μια νίκη έχετε εντός έδρας; “Πάρα πολύ, αυτό πρέπει να αλλάξει με τη νέα σεζόν. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε, η ομάδα. Ο κόσμος ήταν εκεί. Θέλουμε να είμαστε πιο απαιτητικοί στην έδρα μας”.

-Έχουν αρχίσει οι σκέψεις για τη νέα χρονιά; “Έχουμε ακόμα ένα τελικό, εκεί επικεντρωνόμαστε. Η ομάδα θα είναι στην Ευρώπη αλλά θέλουμε να είμαστε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.

-Θα είσαστε ευχαριστημένος αν πάρετε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ; “Θα σας απαντήσω όταν τελειώσει το παιχνίδι στην Πάφο αλλά σίγουρα θα είμαστε ευχαριστημένοι. Μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια. Μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο την έδρα μας. Πρέπει να κυνηγάς και τη τύχη σου… Ελπίζω τη νέα χρονιά να έχουμε παραπάνω τύχη γιατί όταν βλέπεις ξανά αυτή τη φάση με τον Ντέβι, δοκάρι η μπάλα και απευθείας στον τερματοφύλακα! Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, δεν τον ήθελε η τύχη. Είναι παίκτης ψυχολογίας και αν έβαζε αυτό το γκολ θα έφευγε ένα μεγάλο βάρος για αυτά όλα τα χρόνια που βρίσκεται εδώ και ξέρετε τι λέω, γιατί δέχθηκε αρκετή κριτική. Αν έβαζε αυτό το γκολ θα ήταν πολύ σημαντικό για τον ίδιο. Όλα αυτά τα χρόνια του πρόσφερε πολλά η ομάδα και ο ίδιος πρόσφερε πολλά στην ομάδα”.