ΘΕΜΑΤΑ
Like

Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής(ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ)

15 Μαΐου, 2022
3912 Views
0 Comments
Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής(ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ)

Ο Ιωσήφ Φράγκος, μέλος του δ.σ της ΑΕΚ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του άτυχου Ευριπίδη (είναι βαφτιστικός του) που τραυματίστηκε χωρίς να έχει καμία συμμετοχή μετά τα επεισόδια στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα έξω από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η ανάρτηση του:

“ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είναι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση.
Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του για ενα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών.
Αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο.
Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού.
Ο Ευριπιδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ή με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο.
Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε”.

Comments are closed.