26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι.Να δούμε μόνο τι πρέπει να κάνουμε για να το κερδίσουμε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι.Να δούμε μόνο τι πρέπει να κάνουμε για να το κερδίσουμε

By on 12 Μαΐου, 2022 0 4411 Views

Στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής μίλησε ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή. Παρακολουθήστε απόσπασμα από τη συνέντευξή του.

Αρχικά: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μη σκεφτούμε τι έγινε στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Πρέπει να μπούμε με στόχο τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Πως πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό, μαζί με τον κόσμο μας. Να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι, να μας στηρίξει. Με καλή οργάνωση, καλή τακτική να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που όταν βρει τις λεπτομέρειες θα σε τιμωρήσει. Έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Ελπίζω αυτή τη φορά, η τύχη να είναι με το μέρος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μία πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση για μένα προσωπικά, για πολλούς και διάφορους λόγους, που όταν κερδίσουμε θα τους αναλύσουμε».

Για τον κόσμο: «Αυτή τη στιγμή, με αυτά τα δεδομένα, στη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε από το πουθενά, ήρθαμε μπήκαμε εξάδα, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε πράγματα. Τελευταία αγωνιστική ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, όμως ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Κυριακής, οι τρεις βαθμοί. Αυτός είναι ο στόχος και όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Για εμένα προσωπικά θα είναι τεράστια επιτυχία και θέλω να τη χαρώ με τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο».