25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Βλέπουμε μπροστά,θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την 2η θέση.Γιατί να μην κερδίσουμε ξανά το ΑΠΟΕΛ;

TIMOYΡ:Βλέπουμε μπροστά,θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την 2η θέση.Γιατί να μην κερδίσουμε ξανά το ΑΠΟΕΛ;

By on 9 Μαΐου, 2022 0 1676 Views

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη επί της Πάφου (1-0) και χαρακτήρισε μεγάλη την επιτυχία. Ο Γεωργιανός προπονητής τόνισε πως η Ανόρθωση είναι η μοναδική ομάδα που διεκδίκησε τα πάντα στη σεζόν και υπογράμμισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μεγάλη νίκη, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Όπως και εγώ και ο κόσμος νιώθουν περήφανοι για τους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, υπάρχει η πίεση ψυχολογικά και σωματικά γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα που τα διεκδίκησε όλα, όλους τους τίτλους. Τα δύο τρόπαια, στην Ευρώπη μπήκαμε ομίλους, φτάσαμε κοντά να προκριθούμε και στο κύπελλο παίξαμε με δυνατές ομάδες και όχι ομάδες του δεύτερο γκρουπ και δεύτερης κατηγορίας.

Αν κάποια ομάδα αδικείται μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι είμαστε εμείς. Βλέπουμε μπροστά, υπάρχουν δύο παιγνίδια και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, βρήκαμε τις ψυχικές δυνάμεις. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ελέγξαμε το παιγνίδι. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Μας έμειναν δυο παιχνίδια. Υπάρχουν πιθανότητες για τη 2η θέση και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να σταθεί δίπλα στην ομάδα».

Για τις αλλαγές που βοήθησαν: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε κάποιες αλλαγές. Όλοι αυτοί που μπήκαν έδωσαν κάτι παραπάνω στην ομάδα και πετύχαμε το γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ που είναι βασικό στο ποδόσφαιρο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε παίξει πέντε φορές με τον ΑΠΟΕΛ και έχουμε κερδίσει τέσσερις. Γιατί όχι να μην πάμε εκεί και να τους κερδίσουμε ξανά. Ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε το παιχνίδι. Και μετά να παίζεται όλη η χρονιά στο τελευταίο παιχνίδι».