20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Μας το χρωστούσε η ιστορία! Φτάσαμε πολλές φορές στην πηγή και δεν τα καταφέραμε

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Μας το χρωστούσε η ιστορία! Φτάσαμε πολλές φορές στην πηγή και δεν τα καταφέραμε

By on 9 Μαΐου, 2022 0 7470 Views

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ και το βήμα τίτλου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0

«Η ουσία είναι ότι ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι. Είμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε και τις συγκιρίες με το μέρος μας και κάναμε αποφασιστικό βήμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όμως είμαστε πιο κοντά από ποτέ για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, που επιβλήθηκε στο πρώτο 10λεπτο. Από τη στιγμή που σκοράραμε τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Νιώθαμε ότι θα κερδίζαμε».

Για την παρουσία των οπαδών: «Πάνε χρόνια για να ζήσουμε τέτοια ατμόσφαιρα. Υπήρχε λύσσα για αυτό το αποτέλεσμα, θέλαμε μετά μανίας για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και ήταν η μεγαλύτερη ικανοποιήση μετά το τέλος του αγώνα. Σκεφτόμασταν και πως θα είναι τα πράγματα μέσα στο νέο γήπεδο»

Για το κλειδί της φετινής προδιαγραφόμενης επιτυχίας: «Δεν θέλω να πω τι έφταιξε τα προηγούμενα χρόνια. Ξηλώσαμε φέτος την ομάδα από την αρχή, νομίζω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι το κρίσιμο παιχνίδι ήταν στην έδρα μας ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκτός. Από εκεί και πέρα έχουμε πολλή δρόμο να διανύσουμε και πρέπει να είμαστε συνεπέστατοι για να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Η ομάδα πέρασε ένα δύσκολο διάστημα και όσες συγκυρίες δεν ήταν με το μέρος μας σε προηγούμενα παιχνίδια τις είχαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Μας το χρωστούσε η ιστορία. Φτάσαμε πολλές φορές στην πηγή και δεν τα καταφέραμε είτε λόγω απειρίας είτε ατυχιών είτε άλλων… Το γυροφέρνουμε το πρωτάθλημα και νομίζω πως φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ.».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Άρη: «Νομίζω θα επιστρέψει και ο Αυλωνίτης. Οι Μαλεκκίδης και Ζράντι είναι εκτός αφού χάνουν τη χρονιά»