19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Είμαστε κοντά αλλά τίποτα δεν τελείωσε!

By on 8 Μαΐου, 2022 0 1363 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ που μετά την σημερινή σπουδαία νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι… μια ανάσα απ’ τον τίτλο, ανέφερε… 

Το αρχικό του σχόλιο: “Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες. Ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Πραγματικά για 50 λεπτά επιβιώσαμε. Καταφέραμε να κάνουμε τις φάσεις μας γκολ. Οι παίκτες πάλεψαν μέχρι το τέλος απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ απο την οποία δεν χάσαμε φέτος. Δεν είχαμε την καλύτερη ανάπτυξη σήμερα αλλά αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται στις λεπτομέρειες και κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Απ’ εκεί και πέρα το γνωρίζαμε και συμφωνούμε με τον κόσμο. Το πρωτάθλημα αυτό το θέλει όλη Λεμεσός και είμαστε πάρα πολύ κοντά.

Καταφέραμε να ελέγξουμε λίγο καλύτερα τον αγώνα με κάποιες αλλαγές που κάναμε, έδωσαν λύσεις στην άμυνα, κλείσαμε την αριστερή πλευρά από την οποία οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δημιουργούσαν φάσεις. 

Μιλήσαμε με τους παίκτες στο ημίχρονο, τους είπα ότι είμαστε κοντά, όλη την χρονιά εδώ και 10 μήνες δώσαμε τα πάντα στις προπονήσεις και είμαστε 45 λεπτά μακριά από ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για να καταφέρουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή θέση, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε το αυτονόητο.  Όπως είπα και στους παίκτες όταν θες πολύ να πας στην τουαλέτα και κρατιέσαι για πολλή ώρα, πρέπει να φτάσεις μέχρι την τουαλέτα για να κάνεις αυτό που έχεις να κάνεις. 

Βλέποντας τον επόμενο αγώνα, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντικαταστήσουμε τον Ρομπέρζ. Αλλά όπως είδαμε και σήμερα, κάποιοι παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο και δεν είχαν αρκετά λεπτά όπως ο Βούκασιν, θα κληθούν να αγωνιστούν και περιμένουμε από αυτούς να δώσουν τα πάντα. 

Μια παράκληση στον κόσμο. Αν δείτε εμένα ή κάποιον προπονητή ή παίκτη της ομάδας στον δρόμο μέσα στην εβδομάδα, να μας δώσετε συγχαρητήρια για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Τίποτα άλλο δεν έχει τελειώσει και έχουμε ακόμα δουλειά”.