28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μόνο Άχνα,μόνο πρόκριση!

By on 4 Μαΐου, 2022 0 1080 Views

Ανάρτηση από τον Εθνικό ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με την AEK .
Η ανάρτηση: Μπλε ξυπνάτε 

‼️

Σήμερα μόνο ΓΗΠΕΔΟ 

‼️

Μόνο ΑΧΝΑ 

‼️

Μόνο ΠΡΟΚΡΙΣΗ 

‼️

Έτοιμοι BELIEVERS

Οι ευκαιρίες για τη συμμετοχή σε έναν τελικό κυπέλλου δεν παρουσιάζονται συχνά για τις μικρομεσαίες ομάδες, όμως ο Εθνικός έχει αυτή την ευκαιρία και καλείται να την εκμεταλλευτεί.

Ο αποψινός αγώνας με την ΑΕΚ στο Δασάκι (19:00 Cytavision) είναι ο σημαντικότερος για την ομάδα της Άχνας τα τελευταία πολλά χρόνια. Έχει τη δυνατότητα να διακριθεί και να φτάσει στον τελικό κυπέλλου, φτάνει να αποκλείσει τους κιτρινοπράσινους στον επαναληπτικό.

Το θετικό για την ομάδα του Αντρέι Ράζντιρ είναι πως έχει το «μαξιλαράκι» του 2-1 από τον πρώτο αγώνα, που της δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση. Ο λόγος είναι πως μετράνε τα εκτός έδρας γκολ και έτσι ξέρει πως για να αποκλειστεί πρέπει να δεχθεί δύο γκολ.

Προκρίνεται φυσικά και με ισοπαλία, ενώ ακόμα και με ήττα με 0-1 παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Άρα ο Εθνικός έχει μεγάλο πλεονέκτημα στη ρεβάνς, ενώ αναμένεται να έρθει και ο κόσμος να τον στηρίξει για αυτό τον ιστορικής σημασίας αγώνα. Οι Αχνιώτες θα παίξουν με όλες τους τις δυνάμεις για να βρεθούν στον τελικό μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα ο Ράζντιρ δεν μπορεί να υπολογίζει δύο παίκτες. Πρόκειται για τον Ντούρις και για τον Άδωνη που είναι τιμωρημένοι.