19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Έφτασε η ώρα. Είναι η μεγαλύτερη μας ευκαιρία!

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Έφτασε η ώρα. Είναι η μεγαλύτερη μας ευκαιρία!

By on 2 Μαΐου, 2022 0 7771 Views

Για το ματς με την Ανόρθωση αλλά και το ντέρμπι-τίτλου με το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Πέρασε ακόμη μία αγωνιστική και η ομάδα είναι στην πρώτη θέση. Δώσαμε και το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από την Ανόρθωση. Είχαμε τις ευκαιρίες είτε να προηγηθούμε είτε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα. Ο βαθμός είναι αυτός που μας διατηρεί στην κορυφή».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Μας περιμένει μια πολύ σπουδαία βδομάδα για το κομβικό ντέρμπι. Η Λεμεσός είναι στο πόδι. Ο κόσμος ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν θα μείνει ούτε ένα εισιτήριο αδιάθετο. Αισθανόμαστε ότι είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε το βήμα που θα μας δώσει ώθηση και πλεονέκτημα για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Αν θέλουμε το πρωτάθλημα, που το θέλουμε μετά μανίας, θα πρέπει να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ με κάθε τρόπο. Το αποτέλεσμα θα παίξει μεγάλο ρόλο για το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι πλέον, έφτασε η ώρα. Είναι η μεγαλύτερη μας ευκαιρία».

Για το αρνητικό σερί: «Οι λεπτομέρειες σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν με το μέρος του. Ο Απόλλωνας δεν πήρε περισσότερους βαθμούς απ’ ότι άξιζε. Υπήρχαν παιχνίδια που δεν πήραμε όσα μας άξιζαν. Θα μπορούσαμε σε αυτά τα εννέα παιχνίδια να είχαμε πέντε νίκες και τέσσερεις ήττες και να είχαμε περισσότερους βαθμούς τώρα».

Τα αγωνιστικά: «Ζράντι, Μαλεκκίδης και Κατελάρης είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα ξεκαθαρίσει του Ογκέντα και του Αυλωνίτη. Είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός του Φιλιώτη. Ήταν ένα σοβαρό χτύπημα στη φάση αλλά δεν εστιάσαμε τα παράπονά μας στη φάση αυτή, θα μπορούσε να επέμβει το VAR. Θα πρέπει να πούμε ότι η διαιτησία στο δικό μας ντέρμπι αλλά και στο ΓΣΠ, ήταν για σεμινάριο. Ήταν εκπληκτικός ο διαιτητής».

Αν ο Απόλλων θα πάρει μέρος της ανατολικής: «Είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Υπάρχει σύσκεψη, πρέπει να δούμε τι θα αποδεχθεί η Αστυνομία. Να ευχαριστήσουμε τη φιλοξενία της Ανόρθωσης, ήταν άψογη».

Για τα όσα έγιναν εκτός γηπέδου: «Αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας».