25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η αστυνομία ψάχνει 10 άτομα για τα επεισόδια.Αποκαλυπτικό βίντεο από τους πρωταγωνιστές στα έκτροπα

Η αστυνομία ψάχνει 10 άτομα για τα επεισόδια.Αποκαλυπτικό βίντεο από τους πρωταγωνιστές στα έκτροπα

By on 2 Μαΐου, 2022 0 3839 Views

Το τελευταίο 24ωρο κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένω βίντεο διάρκειας περίπου 2:30 λεπτών, με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, τοο απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το βίντεο αναρτήθηκε με περηφάνια !!(ούτε πως κάηκε ένας αθώος νεαρός που έτυχε να βρεθεί σε λάθος ώρα στο λάθος σημείο)στο Youtube από τον λογαριασμό «Limassol Hooligans» και το οποίο έχει στην κατοχή της η Αστυνομία για ταυτοποίηση προσώπων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου κάτοικου της περιοχής που εκείνη την ώρα έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του.

Το πρωί, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με τον Άλκη Μπότσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Το νεότερο ότι αναζητούμε 10 πρόσωπα. Αξιολογούνται και άλλα κλειστά κυκλώματα για να εντοπίσουμε και άλλους που ενεπλάκησαν σε επεισόδια. Το συγκεκριμένο περιστατικό με τον 20χρονο σημειώθηκε γύρω στις 18:30, μετά τη λήξη των επεισοδίων σε άλλο χώρο και μακριά από το γήπεδο. Φαίνεται πως οπαδοί άναψαν μικρές εστίες. Προσπαθούμε να διερευνήσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό με τον 20χρονο, ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ρίχθηκαν μολότοφ όμως εντοπίσαμε αντικείμενο που παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Αναζητούμε μαρτυρίες. Γίνονταν συμβάντα σε διάφορες περιοχές, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και είναι αδύνατο να είμαστε σε όλους τους χώρους και γύρω από κάθε οπαδό».