25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Γνωρίζαμε ότι ο Απόλλωνας για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Γνωρίζαμε ότι ο Απόλλωνας για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ

By on 30 Απριλίου, 2022 0 4737 Views

Μετά τον αγώνα στο Πσπαδόπουλος ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωδε:

Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι από την Ανόρθωση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχε η Ανόρθωση 1-2 ευκαιρίες με τον Ρουσιά στο Β’ Ημίχρονο να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως απ’ εκεί και πέρα εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα στο Α’ Ημίχρονο, πλην από το καταπληκτικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου έλεος της κλάσης του. Απ’ εκεί και πέρα γνωρίζαμε ο Απόλλωνας για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ, αυτή είναι μία πραγματικότητα ό,τι και να γίνει αύριο. Το παιχνίδι τίτλου είναι στην Λεμεσό στην έδρα μας. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα, ο κόσμος την χειροκρότησε και συνεχίζουμε.

Για το αρνητικό σερί του Απόλλωνα και το +1 του ΑΠΟΕΛ αν κερδίσει αύριο: “Δεν το σκεφτόμαστε έτσι καθώς και σήμερα προερχόμασταν από αρνητικό σερί και βάση εικόνας η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Απόλλωνας. Είναι στην έδρα μας το ντέρμπι και αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα και θα προετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι.”

Το μήνυμα στον κόσμο: “Το ξέρουμε πως είναι δίπλα μας. Ο κόσμος κάνει μία τεράστια προσπάθεια εδώ και καιρό. Οφείλουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Λεμεσό για τον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος πως θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το πρωτάθλημα.”