28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Σεβασμό στον προπονητή και στους παίκτες.Δεχθήκαμε την ισοφάριση χωρίς να μας κάνουν ευκαιρία

ΤΙΜΟΥΡ:Σεβασμό στον προπονητή και στους παίκτες.Δεχθήκαμε την ισοφάριση χωρίς να μας κάνουν ευκαιρία

By on 30 Απριλίου, 2022 0 11718 Views

Ξέσπασε για την γκρίνια του κόσμου και τις αποδοκιμασίες σε Κύπριους παίκτες της ομάδας ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς σε ακόμα ένα ματς δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω πως αυτή είναι η ιστορία της φετινής ομάδας. εκεί που είχαμε ευκαιρίες, πεντακάθαρες για να κερδίσουμε και να ήμασταν πρώτοι… Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ειδικά μετά την απογοήτευση από το κύπελλο. Η Ομόνοια ήρθε ξεκούραστη γιατί έχει την δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες, ο Απόλλωνας δεν έπαιξε δύο εβδομάδες. Θέλεις και λίγη τύχη, εμείς δεν είχαμε. Δυστυχώς δεν μας φτάνει η ποιότητα για να τελειώσουμε τα γκολ. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τρεις αγωνιστικές πριν, να τελειώσει το πρωτάθλημα… σχεδόν πέντε ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Για εμάς είναι απομακρυσμένο παρόλο που έχουμε μαθηματικές πιθανότητες. Προσπαθούμε να ξεκουραστούμε, έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο κύπελλο. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και γιατί όχι; Αφού έβαλαν αυτοί δύο γκολ εδώ, μπορούμε και εμείς εκεί. Αν είχαμε λίγη τύχη σήμερα θα παίρναμε το τρίποντο».

Για την εικόνα της Ανόρθωσης: «Δεν θέλουμε να μας κάνει τον προπονητή ο κόσμος… αυτοί φωνάζουν γιατί δεν παίζουν Κύπριοι. Εμείς έχουμε 6-7 Κύπριους. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να μας στηρίξει. Ο καλύτερος προπονητής είμαι εγώ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Κύπριος θέλει βοήθεια και στήριξη. Έχει δώσει πολλά η ομάδα. Για 13 χρόνια ντρέπονταν να πουν ότι είναι Ανορθωσιάτες. Λίγος σεβασμός. Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι, δεν μας έκανε ευκαιρία ο Απόλλωνας. Γεμίσαμε το γήπεδο πριν τρεις μέρες.Σήμερα δεν ήρθαν.. Θέλουμε να έρχονται να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη και όχι να με συμβουλεύουν από πίσω.Δεν θελω να μου συμβουλεύουν από πθσω ούτε εσεις. Δεν σημαίνει πως πρέπει να παίρνουμε το πρωτάθλημα για να είναι επιτυχία. Η Ανόρθωση έχει κακούς ανθρώπους γύρω της. Δεν έχει σημασία πως θα τελειώσει η σεζόν. Τρία χρόνια είναι πετυχημένα. Όποιος θέλει ας καταλάβει. Λίγος σεβασμός στους παίκτες. Είμαι φορτισμένος γιατί δεν θέλουμε προπονητές, αλλά οπαδούς να φωνάξουν για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Γκρίνια… Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους με τίποτα. Έχω και εγώ απαιτήσεις. Και εγώ θέλω να είμαι προπονητής της Ρεάλ, αλλά δεν μπορώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποδεχτείς κάποια πράγματα. Δεν είχαμε τύχη, έγινε μια καραμπόλα και δεχθήκαμε γκολ ενώ χάσαμε ευκσιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.Βάζουμε τον Κύπριο και μας λένε βγάλτον έξω. Τους βγάζουμε και γίνεται το αντίθετο. Με 6-7 Κύπριους διεκδικούμε πρωτάθλημα. Δεν ξέρετε περισσότερο ποδόσφσιρο από μένα. Λίγος σεβασμός. Θέλουμε οπαδούς να έρθουν να στηρίξουν μέχρι το τέλος όχι να κράζουν παίκτες και προπονητή.Ξέρουμε πότε κανουμε λάθη και δεν φοβάμαι να το πω αλλά λίγος σεβασμός στη δουλεια που κάνουμε και στους παίκτες.