25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στον Απόλλωνα τα λόγια είναι περιττά…Ξέρουν τι σημαίνει ο αγώνας του Σαββάτου

Στον Απόλλωνα τα λόγια είναι περιττά…Ξέρουν τι σημαίνει ο αγώνας του Σαββάτου

By on 29 Απριλίου, 2022 0 2281 Views

Αν μιλούσαμε πριν μερικές εβδομάδες, θα λέγαμε ότι ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση θα ήταν θετικό αποτέλεσμα και δεν θα χαλούσε τον Απόλλωνα.

Σήμερα, θετικό αποτέλεσμα ισούται μόνο με νίκη καθώς σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος  οι «γαλάζιοι» από φαβορί για τον τίτλο να γίνουν αουτσάιντερ αφού αν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την ΑΕΚ και ο Απόλλωνας δεν κερδίσει τότε θα χαθεί και το πλεονέκτημα που έχει έστω του ενός βαθμού πριν τον αγώνα –τίτλου με το ΑΠΟΕΛ.

Γενικότερα τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο Απόλλωνας έχει καλή παράδοση κόντρα στην Ανόρθωσή εντός και εκτός έδρας, αλλά η τελευταία φορά που κατάφερε να φύγει με διπλό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2020.

Τότε έφυγε με σημαντική νίκη 3-1 χάρη σε γκολ των Μπένσοπ, Πίττα και Λάρσον (για την Ανόρθωση σκόραρε ο Οκριασβίλι).

Από τους σκόρερ μόνο ο Πίττας είναι σήμερα στην ομάδα και μάλλον θα είναι βασικός. Από αυτούς που θα έχει στην διάθεση του ο Τσόρνιγκερ για το ματς του Σαββάτου, σε εκείνο το μεγάλο διπλό πέραν από τον Πίττα αγωνίστηκαν επίσης οι Ρομπέρζ, Νταμπό, ενώ ο Ντιγκινί αγωνίστηκε σαν αλλαγή.

Είναι περιττά τα λόγια για την σημασία του αγώνα απέναντι σε μια Ανόρθωση που είναι λαβωμένη από ατυχεί αποτελέσματα και θα παίξει για τη νίκη που θα της ανανεώσει τις ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη.

Tα τρία προηγούμενα παιχνίδια στην φετινή περίοδο μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν ισόπαλα αλλά αυτήτ ην φορά η νίκη μόνο βολεύει τον Απόλλωνα