26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Xάρηκαν και ηρέμησαν άλλοι…Οδυνηρό 0-0 για τον ΕΘνικό κόντρα στην Ομόνοια

Xάρηκαν και ηρέμησαν άλλοι…Οδυνηρό 0-0 για τον ΕΘνικό κόντρα στην Ομόνοια

By on 20 Απριλίου, 2022 0 6020 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ για το β’ γκρουπ ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Ομόνοια.

Στο παιχνίδι το οποίο συνεχίστηκε από το 26ο λεπτό, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0, ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά… καταδικάζει τον Εθνικό ο οποίος πήγε στους 21 βαθμούς και απέχει αρκετά (7 βαθμούς) από την  10η θέση και την Δόξα, με μόλις τέσσερα ματς να απομένουν.

Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβληθεί, η Ομόνοια είχε τα δικά της καλά διαστήματα, το ίδιο και ο Εθνικός αλλά το αποτέλεσμα το χάρηκαν άλλοι που πλέον ηρέμησαν αφού στα 4 παιχνίδια που απέμειναν είναι πολύ δύσκολο μέχρι αδύνατο να καλυφθεί η διαφορά των 7 βαθμών που έχει ο Εθνικός από την θέση σωτηρίας

EΘΝΙΚΟΣ: Χριστοδούλου, Άδωνη, Γκόρουπετς, Ταράσοφς, Πηλέας, Άμπραχαμ, Kουντόμπιακ (87′ Κουμής), Μάζουρεκ, Βοϊτκόφσκι (26′ Ιωάννου) (80′ Μ.Ηλία), Ζάκπα, Ντούρις.
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέουσκι, Περατικός, Κ. Ηλία,  Κυπριανού, Κουμής.
ΟΜΟΝΟΙΑΦαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέζιακς, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Λοβέρα (60′ Μποτεάκ), Λοΐζου (73′ Ζαχαρίου), Παπουλής (85′ Σάββα), Κακουλλής (60′ Τσέποβιτς).
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κίκο, Ευαγγέλου, Ασημένος, Χρίστου,


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντούρις, Ζάκπα / Λέζιακς, Σέχου, Ουζόχο

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Αντρέας