16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Νίκησε και νιώθει άνετα ο Ολυμπιακός

By on 16 Απριλίου, 2022 0 18596 Views

Χάρης σε γκολ του Πεχλιβάνη στο 35’ ο Oλυμπιακός  επικράτησε της Δόξας με 1-0 στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης.
Με αυτή τη νίκη οι μαυροπράσινοι ανεβαίνουν στους 32 βαθμούς και ανοίγουν τη διαφορά από την ομάδα της Κατωκοπιάς που μένει στους 28.

Στο 45 ακυρώθηκε γκολ για τους γηπεδούχους, αφού ο Σάλι, πριν δώσει την πάσα στον Κονφέ για να πετύχει το γκολ, κτύπησε με το χέρι τον αντίπαλο του. Στο 73′ ήταν σειρά των φιλοξενουμένων να δουν τέρμα τους να ακυρώνεται, καθώς πιάστηκε σε θέση οφσάιντ ο Σαντίκ.
Μέτριο το πρώτο μέρος, καλύτερο το δεύτερο που είχε περισσότερες ευκαιρίες και σαφώς πιο γρήγορο ρυθμό.
Με αυτή τη νίκη οι μαυροπράσινοι ανεβαίνουν στους 32 βαθμούς και ανοίγουν τη διαφορά από την ομάδα της Κατωκοπιάς στους 4 βαθμούς, που μένει στους 28. Πλέον, ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής σε ένα μεγάλο βαθμό, για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τούτιτς): Μολ, Σαμπίνια, Γουακάσο, Σάλι (62′ Κα), Μακρής (84′ Μποβέδα), Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κονφέ, Νάνι, Κυριάκου, Τιάγκο (78′ Γκουστάβο).
Στον πάγκο: Τσούπιτς, Φώτη, Μποβέδα, Κα, Γουίλσον, Χαραλάμπους, Ευτυχίδης, Σάββα, Μανιάς, Χαραλάμπους.
Δόξα(Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Σάιθ, Αντενόν, Μπένι, Ασαμόα (79′ Τραϊτσέφσκι), Τιντζιανί (79′ Ποντικός), Σαντίκ, Οικονομίδης (46′ Σάσι), Κοβάσεβιτς, Στυλιανού (65′ Μέσκα), Εμπραλίτζε (90+1′ Ντρολέ).
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Αντάμοβιτς, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Καραμανώλης, Κυριάκου, Ποντικός

ΣΚΟΡΕΡ: 35′ Πεχλιβάνης / –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλι / Ασαμόα (3η)

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής:  Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας