8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ανρί: Το Twitter υποκλίθηκε στην απολαυστική ανάλυσή του για το γκολ του Μπενζεμά (vid)

Ανρί: Το Twitter υποκλίθηκε στην απολαυστική ανάλυσή του για το γκολ του Μπενζεμά (vid)

By on 13 Απριλίου, 2022 0 934 Views

Ο Τιερί Ανρί ανέλυσε με απολαυστικό τρόπο το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πόσο καλή ήταν η κίνηση του συμπατριώτη του προτού σκοράρει, εξηγώντας ότι ο τρόπος με τον οποίο συνεργάστηκε με τον Βινίσιους ήταν απλά άψογος. Η ανάλυσή του μάλιστα ήταν αρκετή προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό στο Twitter και να τον αποθεώσει για τα λεγόμενά του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη φάση των προημιτελικών του Champions League, ωστόσο να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής των «μερένγκες» δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος εκτός του Καρίμ Μπενζεμά

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στην παράταση ακόμη ένα γκολ με κεφαλιά, πέτυχε το 83ο του γκολ στη συγκεκριμένη διοργάνωση και «κλείδωσε» το εισιτήριο για την ομάδα του.

Ο Τιερί Ανρί, που εργάζεται ως σχολιαστής για το CBS, ανέλυσε με απολαυστικό τρόπο το γκολ του συμπατριώτη του και τόνισε το πόσο καλή ήταν η κίνηση του Μπενζεμά προτού σκοράρει, εξηγώντας ότι ο τρόπος με τον οποίο συνεργάστηκε με τον Βινίσιους ήταν απλά άψογος. Η ανάλυσή του μάλιστα ήταν αρκετή προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό στο Twitter και να τον αποθεώσει για τα λεγόμενά του.

«Ήταν ένα ξεχωριστό γκολ και ελπίζω να μην κοιμήθηκε κανείς διότι πρέπει να το δείτε. Όπως πάει στη φάση, το βλέπεις, θα πάει κοντά και μετά κάνει πίσω βήματα. Αυτό που έκανε, ήταν να πάει προς τον Βινίσιους Τζούνιορ, είδε ότι είχαν χρόνο και συνδέθηκαν με τα μάτια. Μετά γύρισε πίσω για να βεβαιωθεί ότι ήταν στραμμένος προς το τέρμα για να επιτεθεί στην μπάλα και να την ξαναβάλει από εκεί που ήρθε η μπάλα.

Ο τερματοφύλακας θα πηγαίνει πάντα απέναντι από το τέρμα του, οπότε ο Μπενζεμά τοποθετεί τη μπάλα από τη μεριά που έχει έρθει. Ήξερε ότι ήταν εκτός γωνίας και σκέφτεται “εντάξει, επιτρέψτε με να προσαρμόσω ξανά το κάδρο μου, συνδεθήκαμε, τώρα αφήστε με να τελειώσω”» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Ανρί.