29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Περιμένουμε και άλλες εξηγήσεις απο τον κ.Μάζιτς.Να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Περιμένουμε και άλλες εξηγήσεις απο τον κ.Μάζιτς.Να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει

By on 9 Απριλίου, 2022 0 1977 Views

Ανάμεσα στις επεξηγήσεις που περιμένουμε από τον κύριο Μάζιτς την ερχόμενη εβδομάδα, προστίθενται και άλλες που θα πρέπει να μας δώσει για αυτά που είδαμε σήμερα. Μην με ρωτήσεις τι εννοώ, είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις», δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου μετά το 3-3 του Απόλλωνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση, ήταν καλύτερη στο γήπεδο, η καλύτερη μας εμφάνιση στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Μεγάλο μπράβο στον κόσμο που έκανε έδρα του το “Αρένα”. Από εκεί και πέρα δεν θα πω πολλά. Ανάμεσα στις επεξηγήσεις που περιμένουμε από τον κύριο Μάζιτς την ερχόμενη εβδομάδα, προστίθενται και άλλες που θα πρέπει να μας δώσει για αυτά που είδαμε σήμερα και ελπίζουμε να μην είναι καταδικαστικό. Μην με ρωτήσεις τι εννοώ, είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις.

Να μας εξηγήσει και ο διαιτητής τι είδε και ο επόπτης, βεβαίως θέλουμε περισσότερο εξηγήσεις από τον κ. Μάζιτς. Με τον Άρη δεν σχολιάσαμε τη διαιτησία όμως υπήρχε η αποβολή του Ντελμίρο με δεύτερη κίτρινη που ίσως άλλαζε τη ροή του αγώνα, ο ίδιος διαιτητής αρνήθηκε να τη δώσει.

Η εντολή που έχω να πω είναι ότι αυτά που θέλουμε να ακούσουμε για κάποιες άλλες αποφάσεις αναμένουμε κι εμείς και ο κόσμος του Απόλλωνα και νέες αποφάσεις για να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει».