20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει το λάθος του, είναι νέος διαιτητής και θα μάθει το μάθημά του

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει το λάθος του, είναι νέος διαιτητής και θα μάθει το μάθημά του

By on 9 Απριλίου, 2022 0 1003 Views

Εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά το 3-3 του Απόλλωνα με την ΑΕΚ, έριξε και τα καρφιά του για τη γνωστή υπόθεση με την ένσταση για τη συμμετοχή των Ροσάλες και Ακοράν στο προηγούμενο ματς. Γενικά έβγαλε ατάκες ο Γερμανός, ο οποίος για το αγωνιστικό επανέλαβε πως δεν πρέπει να ασχολούνται οι κυανόλευκοι με το παρελθόν.

Η αρχική τοποθέτησή του: «Ένας φορτισμένος συναισθηματικά αγώνα με πολλά γκολ, καλό παιχνίδι γενικά. Ήταν εύκολο να δεις τι γίνεται όταν οι ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο. Μέτριος αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Νταμπό, έληξε όπως έληξε. Ήταν πολύ καλή με την μπάλα η ΑΕΚ. Κυριαρχήσαμε και στις στατικές φάσεις. Αυτό που έγινε στο τέλος μετά το 3-2, όλοι το είδαμε. Μπορούσαν να διαλέξουν, πλάγιο για εμάς ή φάουλ, αλλά διάλεξαν φάουλ για την ΑΕΚ. Είναι η δεύτερη φορά μετά το θέμα με τον κορωνοϊό που δυσκολευόμαστε λίγο με τις αποφάσεις εδώ, τη μια από την ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ), την άλλη από τον διαιτητή… Οι παίκτες ήταν νευριασμένοι, ειδικά κάποιοι που ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα, σε σχέση με τις αποφάσεις της διαιτησίας. Το αφήνουμε πίσω, ήταν σε πολύ ψηλό επίπεδο οι παίκτες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έπρεπε να παλέψουμε για να επιστρέψουμε και το κάναμε. Τώρα έχουμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεμεσό και ένα εκτός έδρας. Είμαστε σε θέση οδηγού, έχουμε διαφορά ασφαλείας. Συγχαρητήρια στον Καταλά, νομίζω ήταν ο καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα, του εύχομαι κάθε καλό».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι o Aπόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να αγκαλιάσει τον τίτλο, απάντησε: «Όχι απαραίτητα τον τίτλο. Χάσαμε την ευκαιράι να πάρουμε τρεις βαθμο΄ς περισσότερους. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι τη νοοτροπία μας στη Λεμεσό. Να βλέπουμε το τώρα και όχι τι έγινε παλιά. Το κεφάλι ψηλά. Μην κοιτάτε το παρελθόν. Στον αθλητισμό είναι ασήμαντο. Κοιτάμε μπροστά. Είμαι στεναχωρημένος για το λάθος του διαιτητή (σ.σ.: Μενέλαος Αντωνίου). Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει το λάθος του, είναι νέος διαιτητής και θα μάθει το μάθημά του».