25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Του έσφιξε την θηλιά.Η ΑΕΛ κέρδισε τον Εθνικό αλλά αγωνία για δύο…

Του έσφιξε την θηλιά.Η ΑΕΛ κέρδισε τον Εθνικό αλλά αγωνία για δύο…

By on 9 Απριλίου, 2022 0 2704 Views

Νίκη με 2-0 για την ΑΕΛ απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Στους 38 βαθμούς η ΑΕΛ, ενώ στους 20 μένει ο Εθνικός που μένει στο -5 από την Δόξα και στο -9 από τον Ολυμπιακό και ασφαλώς έμεινε σε δυσμενή θέση.

Στο 9ο  λεπτό ο Ριέρα βρήκε τον Σάντος, αυτός έδωσε για τον Τσέποβιτς που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από  2 λεπτά έκανε το 2-0. Σε αυτή την φάση ο Μιλιντσεάνου έκλεψε την μπάλα στην άμυνα του Εθνικού και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σέρβο σέντερ φορ.

Στο 30ο λεπτό Τεσέιρα και Μιλιντσεάνου αποχώρησαν τραυματίες με τους Τόρρες και Σωτηρίου να περνούν στις θέσεις τους.Υπάρχει αγωνία για τους δύο τραυματίες και στην ΑΕΛ εύχονται να τους έχουν την ΝΤετάρτη κόντρα στην Ομόνοια.

Στο 44ο λεπτό ο Ριστέφσκι σταμάτησε κοντινό σουτ του Μάζουρεκ.

Στο 46΄ο Ριέρα από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα έξω και έχασε τεράστια ευκαιρία.

Στο 60ο λεπτό ο Μάριος Ηλία έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Πρώτα ο Μέγερι απέκρουσε κεφαλιά του μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ, ενώ στην επαναφορά έκανε πλασέ με τον Μέγερι αυτή την φορά να μαζεύει την μπάλα.

ΑΕΛ: Μέγερι, Σάντος (46′ Αντωνίου), Ντάφερφελντ, Τεσεϊρα (30′ Σωτηρίου), Ριστέφσκι, Φραντζής (62′ Μεντόγεβιτς), Ρέινολντς, Ριέρα, Έουλερ (55′ Μαζάν), Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου (30′ Τόρες).

Εθνικός Άχνας: Χριστοδούλου, Γκόρουπετς, Άδωνη, Περατικός, Πηλέας (46′ Μ. Ηλία), Άμπραχαμ (70′ Κουμής), Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Ιωάννου, Μάζουρεκ, Ντούρις.

Κίτρινες: Σάντος, Ρέινολντς / Πηλέας, Περατικός, Ελουντού, Άδωνη

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια.

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Νικολάου Γιώργος.

AVAR: Πέτρου Πέτρος.