29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σοκ με παίκτη του Εθνικού.Τον κτύπησε αυτοκίνητο στο Τσίρειο

Σοκ με παίκτη του Εθνικού.Τον κτύπησε αυτοκίνητο στο Τσίρειο

By on 9 Απριλίου, 2022 0 2400 Views

Απίστευτο συμβάν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εθνικό Άχνας.
Με το που έφτασε η αποστολή της ομάδας της Άχνας, ο αμυντικός Τιμ Χολ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που κατέβαινε από το λεωφορείο και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης, υπογράμμισε πως οι παίκτες είναι σοκαρισμένοι μετά από αυτό το περιστατικό.
Αναλυτικά:
«Έγινε ένα δυστύχημα με τον Χολ. Ελπίζουμε να είναι καλά. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί σήμερα με αυτά που ξέρω έως τώρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Δεν το περίμενε κανένας, ήταν όλοι σοκαρισμένοι. Ελπίζω να μην τους επηρεάσει τόσο πολύ ψυχολογικά».

ΝΕΟΤΕΡΑ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Τιμ Χολ, ο οποίος κτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν κατέβηκε από το λεωφορείο έξω από το Τσίρειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο αμυντικός από το Λουξεμβούργο επέστρεψε στο γήπεδο της Λεμεσού -έστω και με πατερίτσες- και πήρε θέση στον πάγκο του Εθνικού, για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχει ενημέρωση προς το παρόν για το τι ακριβώς αντιμετωπίζει και πότε θα επανέλθει στη δράση όμως είναι αναμφίβολα ενθαρρυντικό το ότι βγήκε άμεσα από το νοσοκομείο.