18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Προκρίθηκε η Εθνική Futsal μετε το 2-2 με την Μάλτα (βίντεο)

By on 9 Απριλίου, 2022 0 11028 Views

Προκριθήκαμε! Μπράβο σε όλους!Η Εθνική Futsal εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Μάλτα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal

Αγχώδης αλλά δίκαιη πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα για το δεύτερο προ-προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Μάλτα και με πέντε βαθμούς, παίρνει τη μια από τις δύο θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση. 

Η Εθνική μας προηγήθηκε με 1-0 με τον Κουλουμπρή στο πρώτο ημίχρονο. Οι Μαλτέζοι, που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι και με πολύ λιγότερο άγχος, γύρισαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 2-1. Ο Παναγιώτης Σκαρπάρης ισοφάρισε στο 29.23 και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και ήταν αρκετό για την ομάδα μας για να πετύχει το μεγάλο της στόχο! 

Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσια, αφού η Εθνική μας ήταν το τρίτο φαβορί του ομίλου βάσει της κατάταξης της FIFA και στο τέλος, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. 

“Η πρόκριση αυτή αποτελεί φιλί ζωής για το Κυπριακό futsal. Υποκλίνομαι στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Είναι τίμιοι και αξίοι πρεσβευτές του νησιού τους” ήταν η πρώτη δήλωση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Άθου Στυλιανού μετά το τέλος του αγώνα. 

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Ομήρου, Λακούφης, Ελ Κέμπε, Τσίτσος (Ψηλογένης, Σωκράτους, Σκαρπάρης, Κάντζιο, Χατζηγεωργίου, Κουλουμπρής,  Κρέκος, Περέιρα,  Κενζελιάν)

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική
Δανία – Μάλτα 8-0
Νορβηγία – Κύπρος 2-3
2η αγωνιστική (σήμερα)
Δανία – Κύπρος 2-2
Νορβηγία – Μάλτα 9-1
3η αγωνιστική Σήμερα
Μάλτα – Κύπρος 2-2
18:00 Νορβηγία – Δανία

Η Κύπρος ολοκληρωσε την προσπάθεια της με 5 βαθμούς, η Δανία έχει  τέσσερις βαθμούς, η Νορβηγία ακολουθεί με τρεις ενώ η Μάλτα δεν πήρε ακόμη βαθμό. 

Από τον αγώνα Νορβηγίας – Δανίας θα κριθεί η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί. 

https://fb.watch/cheDGNZyt-/