29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Αν δεν έρθουν ξένοι τι θα γίνει;Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση του Απόλλωνα για Μάζιτς

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Αν δεν έρθουν ξένοι τι θα γίνει;Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση του Απόλλωνα για Μάζιτς

By on 8 Απριλίου, 2022 0 1442 Views

Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Αντώνη Κατσαρό μίλησε ο υπέυθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούριος Κωσταντίνου

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»: «Είναι ένα πολύ δυσκολο παιχνίδι στο 50%- 50% όπου η ΑΕΚ θέλει τη νίκη όπως θέλουμε και εμείς, έτσι προετοιμαζόμαστε με καλή ψυχολογία για να διεκδικήσουμε το στόχο των τριών βαθμών.»

Για τη παρουσία κόσμου: Ανακοινώσαμε το Sold out σε ένα 10 % Του« ΑΡΕΝΑ». Σημερα  στην παρουσία του Νίκου Κίρζη η τελευταία προπόνηση και να μεταβούμε πέρα των γνωστών προβλημάτων στη Λάρνακα για το τρίποντο

Για τους τραυματίες: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τους τραυματίες αλλά τα παιχνίδια καθορίζονται από του παρόντες και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Κάθε αγωνιστική είναι πολύ σημαντική και αύριο αγωνίζονται δυο ποιοτικές  ομάδες και τον κ. Μπαντία στο δεύτερο μόλις παιχνίδι.

Για το σερί ισοπαλιών: «Για τις ισοπαλίες δεν σκαφτόμαστε τι έχουμε πράξει τις προηγούμενες αγωνιστικές Ο Απόλλωνας είναι μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές και η εικόνα στον πίνακα αναδεικνύει και την ομάδα με την μεγαλύτερη σταθερότητα στο πρωτάθλημα»

Για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες: «Εμείς στην ανακοίνωση ήμασταν ξεκάθαροι και δεν ήταν θέμα υπεράσπισης προσώπων και διαιτητών και αν κάνετε μια βόλτα από τα Social media απορούν για το σκεπτικό. Αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα μας, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζητήσουμε την αποπομπή του κ. Μάζιτς και τη διαγράφη διαιτητών και βοηθών που έχουν υποπέσει σε λάθη ενάντια στη δική μας ομάδα. Αυτά που λέει ο Απόλλωνας για χρόνια έρχονται στην επιφάνεια με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Στηρίξαμε την άνοδο διαιτητών και με τη σύμπραξη των ξένων ώστε να αποσυμπιεστεί και η πίεση .Να είμαστε δίκαιοι ότι ΚΟΠ εχει κάνει καλά πράγματα με την άνοδο νεαρών διαιτητών, ξένων  για το VAR»

Για ξένους διαιτητές στη τελική ευθεία:« Να μην έρθουν ξένοι διαιτητές και να γίνουν περισσότερα; Έχουν γίνει αρκετά και  πλέον μέσα από την αντίδραση θα ζητούν όλες την διαγραφή διαιτητών»