29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη της Εθνικής Futsal επί της Νορβηγίας με 3-2

By on 7 Απριλίου, 2022 0 8345 Views

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών στο 2ο προκριματικό όμιλο της προ – προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2024 αφού νίκησε με 3-2 τη γηπεδούχο Νορβηγία σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας απέναντι στους Νορβηγούς και δίκαιη επικράτηση η οποία δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, κάτι που αποτελεί και το μεγάλο στόχο της Εθνικής μας. 

Ο Τάχα Ελ Κέμπ (7′), ο Αλέξης Τσίτσος (22′) και ο Welo (27΄αυτογκόλ) πέτυχαν τα τέρματα της ομάδα μας. Στο 9′ και στο 40′ σκόραραν οι Νορβηγοί. 

“Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Κάναμε ένα βήμα, όμως τα δύσκολα είναι αυτά που ακολουθούν. Σε λιγότερο από 20 ώρες έχουμε αγώνα με τη Δανία και πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικα για να ανταπεξέλθουμε” ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Άθου Στυλιανού. 

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Σκαρπάρης, Ομήρου, Κάντζιο, Τσίτσος (Χατζηγεωργίου, Σωκράτους, Λακούφης, Κουλουμπρής, Ελ Κέμπε, Κρέκος, Περέιρα, Ψηλογένης, Κενζελιάν)

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας, αύριο Πέμπτη με αντίπαλο τη Δανία στις 16:00. Στον άλλο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, η Δανία νίκησε με 8-0 τη Μάλτα.

Νορβηγία και Μάλτα θα αναμετρηθούν στο δεύτερο αγώνα της Πέμπτης (21:00).

Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.