26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας είναι μπροστά, οι άλλοι τον κυνηγούν. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το απόλυτο

Ο Απόλλωνας είναι μπροστά, οι άλλοι τον κυνηγούν. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το απόλυτο

By on 4 Απριλίου, 2022 0 3867 Views

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και την συνέχεια:

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θεωρούμε την ισοπαλία ως το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπάθησε η ομάδα, δεν τα κατάφερε. Θα δούμε πώς θα ολοκληρωθεί και το παιχνίδι στο Παφιακό. Έχουμε μπροστά μας 540 αγωνιστικά λεπτά, είμαστε σχεδόν δύο αποτελέσματα μπροστά από όλους. Πρέπει να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση και θα έρθει η νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τις πολλές σερί ισοπαλίες: «Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας θα πρέπει να κερδίσουμε. Είχαμε προβλήματα τις τελευταίες μέρες, παίκτες στις Εθνικές ομάδες. Μείναμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι σε μια ακίνδυνη φάση. Ισοφαρίσαμε, δεν σκόραρε κάποιος για να πάρει προβάδισμα. Βλέπουμε μπροστά. Με το «αν» δεν παίρνεις πρωταθλήματα. Είπαμε από την αρχή της περιόδου ότι θα πάει μέχρι το τέλος με διακύμανση συναισθημάτων. Θέλει δυνατή ψυχολογία και άντερα. Ο Απόλλωνας είναι μπροστά, οι άλλοι τον κυνηγούν. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το απόλυτο».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Πλην του Μαλεκκίδη και του Ντιγκινί οι υπόλοιποι θεωρώ θα είναι μέσα. Ο Κατελάρης, ο Σπόλιαριτς, ο Νογιόκ, θα είναι πιο έτοιμος ο Χάμπος που είχε γαστρεντερίτιδα».

Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Μπήκαμε με +7 στη δεύτερη φάση, έχουμε ξοδέψει τέσσερα παιχνίδια και έχουμε απόσταση δύο αποτελεσμάτων. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που δεν μπορεί να την κερδίσει κάποιος εύκολα. Είναι παιχνίδια στη λεπτομέρεια. Όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες, με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά».

Για τον Ρομπέρζ: «Αλίμονο αν δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ρομπέρζ. Είναι ο κορυφαίος αμυντικός την τελευταία δεκαετία στην Κύπρο με διαφορά».