25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Ο Σέχου δεν έπρεπε να παίξει με την Νιγηρία. Έχει ένα σοβαρό μυικό πρόβλημα

ΛΕΝΟΝ:Ο Σέχου δεν έπρεπε να παίξει με την Νιγηρία. Έχει ένα σοβαρό μυικό πρόβλημα

By on 4 Απριλίου, 2022 0 3316 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Νιλ Λένον μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την ΠΑΕΕΚ…

“Είμαι περήφανος για την πρώτη μου νίκη με την Ομόνοια. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου για την εμφάνιση μας. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες ατομικά και ομαδικά έκαναν καλή εμφάνιση” 

Για το αν τον προβληματίζει το 4ο σερί ματς που δέχεται η ομάδα γκολ: “Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που τα δεχτήκαμε. Είχαμε καλές τοποθετήσεις. Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Εγώ επικεντρώθηκα στο να παίξει η ομάδα πιο γρήγορα και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Το πήρα αυτό σήμερα, πρώτη φορά πέτυχε η ομάδα 4 γκολ” 

Για το ότι ήρθαν από την Σκωτία οπαδοί της Σέλτικ: “Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Η Σέλτικ πέτυχε μία μεγάλη νίκη χτες. Έχουμε παρόμοιες εμφανίσεις (φανέλες). Εύχομαι να αναπτυχθεί μία καλή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες” 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: “Την Παρασκευή έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΛ” 

Για τον Σέχου: “Ο Σέχου δεν έπρεπε να παίξει με την Νιγηρία. Έχει ένα σοβαρό μυικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Δεν είμαι χαρούμενος γι΄αυτό”