23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εξωπραγματικό ποσό που δίνει στην Χεορχίνα για τα μηνιαία της έξοδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εξωπραγματικό ποσό που δίνει στην Χεορχίνα για τα μηνιαία της έξοδα

By on 4 Απριλίου, 2022 0 1598 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παρέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανέσεις στην οικογένειά του και για το λόγο αυτό φροντίζει να καταβάλλει κάθε μήνα ένα στρατοσφαιρικό ποσό στην σύντροφό του, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ένας από δημοφιλέστερους αθλητές σε όλο τον πλανήτη, γεγονός που τον κάνει ταυτόχρονα και έναν από τους πλέον καλοπληρωμένους στο χώρο.

Και ο ίδιος πάντως φροντίζει με τα χρήματα που κερδίζει να κάνει άνετη τη ζωή όχι μόνο του ίδιου αλλά και των ανθρώπων που έχει γύρω του και τον περιστοιχίζουν με αγάπη.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και στα παιδιά τους, με καταλανικό μέσο να αποκαλύπτει πως ο CR7 επιθυμεί να μην λείπει το παραμικρό από τα αγαπημένα του πρόσωπα και για αυτό ενισχύει την σύντροφό του με ένα πολύ μεγάλο ποσό στο τέλος κάθε μήνα.

https://www.instagram.com/p/Cb4-fw7ghwj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Αυτό ανέρχεται σε 100.00 ευρώ, με την καταλανική ιστοσελίδα “Elnacional.cat” να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως τα χρήματα αυτά δίνονται κάθε μήνα από τον 37χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ για να τα διαχειρίζεται η Χεορχίνα και να καλύπτει τα δικά της έξοδα φροντίζοντας παράλληλα να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των παιδιών τους.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, πέρα από τις 100.000 του Ρονάλντο, σε αυτό το ποσό που πηγαίνει για τις ανάγκες της οικογένειας προστίθενται κάθε μήνα και άλλες 8.000 ευρώ, χρήματα που κερδίζει το πανέμορφο μοντέλο από την Ισπανία μέσω της δημοφιλίας που απολαμβάνει στο Instagram με το μεγάλο αριθμό (36.500.000) ακολούθων της.