20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη για να αρχίσουν οι χοροί…Ο Απόλλωνας έχει την  μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον Άρη(δεν παίζει ο Ντιγκινί)

Νίκη για να αρχίσουν οι χοροί…Ο Απόλλωνας έχει την  μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον Άρη(δεν παίζει ο Ντιγκινί)

By on 3 Απριλίου, 2022 0 1086 Views

O Aπόλλωνας μετά από ένα μεγάλο σερί ισοπαλιών…ευελπιστεί πως θα γευτεί τη νίκη σήμερα κόντρα στον Άρη.(3/3) Μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά και μια ώρα πιο γρήγορα στην κατάκτηση του τίτλου. Μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του και να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με νίκη επί τοιυ Άρη οι γαλάζιοι θα είναι στη χειρότερη περίπτωση (δηλαδή νίκη της ΑΕΚ επί της Πάφου) στο +7 από τη δεύτερη θέση. Εν ολίγοις, θα αυξήσουν κατά δύο βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο και πλέον τίποτα δεν θα τον σταματά…Σε περίπτωση που δεν κερδίσει είναι κατανοητό πως η μάχη του τίτλου θα πάρει φωτιά και άλλη τροπή με τον Απόλλωνα ναι μεν πρώτο αλλά όχι με σιγουριά οπότε νίκη και μόνο νίκη είναι ρο σύνθημα στους γαλάζιους.

Η επιστροφή του Μπασέλ Ζράντι δίνει την ευκαιρία στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να κάνει την ομάδα του πιο δημιουργική στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο τεχνικός των κυανόλευκων είναι έτοιμος να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, για να κάνει τον Απόλλωνα πιο δημιουργικό, αλλά και αποτελεσματικό.

Η ουσία είναι πως με την παρουσία του Ζράντι στο αρχικό σχήμα ο Απόλλων γίνεται πιο ευέλικτος και μονό θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Παράλληλα και η πιθανολογούμενη επιστροφή του Μπακαλί Νταμπό στο αρχικό σχήμα προσδίδει ταχύτητα, κάτι που για την προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντική.Η απουσία του Ντιγκινί λόγω μυϊκού προβλήματος είναι σοβαρή απώλεια αλλά ο Τσόρνιγκερ έχει τις επιλογές να καλύψει το κενό.

Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν στο μυαλό του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι το σύστημα με το οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα του. 4-3-3 ή 4-2-3-1 είναι τα συστήματα με τις περισσότερες πιθανότητες για τον αυριανό αγώνα, με το δεύτερο να είναι το επικρατέστερο. Πρώτα απ’ όλα στο μυαλό του Γερμανού τεχνικού είναι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα, κάτι που θα του επιτρέψει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.