25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Tην έκαψε ο Βεσελόφσκι…Η Ένωση 1-1 με την Ομόνοια 29Μ(οι άλλοι αγώνες σήμερα 2/4)

By on 2 Απριλίου, 2022 0 1823 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην β’ κατηγορία. Oμόνοια 29ης Μαίου και Ένωση Νέων Παραλιμνίου έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο «Αμμόχωστος» σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από νικητή.
Στο 7’ ένα λάθος του Βεσελόφσκι έφερε την αποβολή του. Σωστά ο ρεφ αργυρού του έδωσε την κόκκινη κάρτα για την ανατροπή στον Πιτταρά αλλά λανθασμένα υπέδειξε πέναλτι καθώς η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φροξυλιάς ο οποίος στο 10ο λεπτό ευστόχησε και άνοιξε το σκορ.
Η ισοφάριση από την Ένωση ήρθε στην επανάληψη. Στο 61’ ο Λουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κατσιαρής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68’ έμειναν και οι γηπεδούχοι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σπύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Λοϊζου, Σπύρου, Χρυσοστόμου, Φροξυλιάς (82’ Μιλτιάδους), Αντωνίου (75’ Αρτεμίου), Γαβριηλίδης, Ρ. Σοφοκλέους, Κύπρου, Α. Σοφοκλέους, Μήτας (82’ Κουζαρής), Πιτταράς (75’ Στουππής)

ΕΝΠ: Βεσελόφσκι, Χριστοφή, Ντα Σίλβα (76’ Κωνσταντίνου), Λουσέρο, Ντούμπαγιτς, Μέιρα, Χαραλάμπους (8′ Οικονομάκης), Κοτσώνης, Μπούριτς, Πρωτοπαπάς, Λαμί (76’ Οκκαρίδης)

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο, αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΟ Ξυλοτύμπου – Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιάς Λυμπιών – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (16:00):

Ακρίτας Χλώρακας – Αναγέννηση Δερύνειας
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Ονήσιλος Σωτήρας
Αλκή Ορόκλινης – ΑΣΙΛ Λύσης
Ομόνοια Αραδίππου – Ερμής Αραδίππου
Οθέλλος Αθηαίνου – Αγία Νάπα