25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σκόπιμος ο χρόνος διαρροής σεναρίων εκ των έσω της Ανόρθωσης. Ενεργούν ως 5η φάλαγγα

Σκόπιμος ο χρόνος διαρροής σεναρίων εκ των έσω της Ανόρθωσης. Ενεργούν ως 5η φάλαγγα

By on 27 Μαρτίου, 2022 0 9206 Views

H ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης είχε συγκεκριμένους αποδέκτες.Eίναι η καταγγελία τους για σκόπιμες διαρροές εκ των έσω που έχουν σκοπό να βλάψουν την πορεία της ομάδας για να διευκολύνουν τους σχεδιασμούς του καλοκαιριού. Διάφορα υποβολιμαία δημοσιεύματα δίκην διαρροών που πριν από καθοριστικά παιχνίδια της ομάδας της Αμμοχώστου προκαλούν αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας και προκαλούν απορίες. Φυσικά δεν είναι τυχαία που αυτοί που λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα στις τάξεις της Ανόρθωσης ενεργούν με αυτό τον τρόπο αυτή την καθοριστική στιγμή για να προκαλέσουν αναστάτωση προσβλέποντας ότι τυχόν αρνητικά αποτελέσματα θα κάνουν πιο εύκολους τους σχεδιασμούς τους.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η πορεία στην Ευρώπη τους χάλασε…όπως και το γεγονός ότι σε μια βδομάδα θα δώσει τις πιο σημαντικές μάχες της χρονιάς!

Επομένως οι Μαχητές και οι αγνοί οπαδοί της Ανόρθωσης  δεν θα έπρεπε να έχουν απορίες για τον χρόνο που επέλεξαν τις σκόπιμες διαρροές ειδήσεων που μόνο καλό δεν κάνουν αυτή την ώρα στην ομάδα. Την ίδια ώρα που άλλες ομάδες κάνουν τα πάντα για να προστατευθούν από  τυχόν δημοσιοποίηση  σοβαρών προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν, στην Ανόρθωση η πέμπτη φάλαγγα κάθε λίγο διαρρέει θέματα ως ειδήσεις με ευνόητους στόχους.

Αφού η  για βδομάδες σεναριολογία με τον επενδυτή Κάμπελ δεν απέδωσε βγαίνουν σενάρια για νέους σχεδιασμούς που αγγίζουν διοικητικές αλλαγές και τεχνική ηγεσία δικαιώνοντας την αντίδραση των Μαχητών προκαλώντας και κατάπληξη στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης για την ώρα και την σκοπιμότητα τέτοιων σεναρίων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το καλό νέο για την Ανόρθωση είναι ότι α)πάντα αποκαλύπτονται όσοι ενεργούν ως πέμπτη φάλαγγα σε οποιαδήποτε μορφή και αν παρουσιάζονται και β)ότι έχουν γνώση οι φύλακες…Γιατί αλίμονο αν αυτοί που νοσταλγούν την θλιβερή 10ετία,για να ικανοποιήσουν είτε προσωπικές τους φιλοδοξίες ή κάποιοι δικά τους κόμπλεξ,πετύχουν τον στόχο τους σε βάρος της Ανόρθωσης. Αν η ιστορία δεν τους δίδαξε, καλά κάνουν να την ξαναδιαβάσουν…