26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Gazzetta Dello Sport: «Καταστροφή, παρωδία, η Ιταλία είναι ξανά εκτός Μουντιάλ»

Gazzetta Dello Sport: «Καταστροφή, παρωδία, η Ιταλία είναι ξανά εκτός Μουντιάλ»

By on 25 Μαρτίου, 2022 0 3213 Views
Gazzetta Dello Sport: «Καταστροφή, παρωδία, η Ιταλία είναι ξανά εκτός Μουντιάλ»

Ανήμπορος να… χωνέψει τον δεύτερο σερί αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα από το Μουντιάλ είναι ο ιταλικός Τύπος, με τη «Gazzetta Dello Sport» να κάνει λόγο για «καταστροφή» και «παρωδία» με θύτη τη Βόρεια Μακεδονία.

Τι κι αν στέφθηκε προ μηνών πρωταθλήτρια Ευρώπης; Οι «σκοτεινές» μέρες επέστρεψαν σε χρόνο-ρεκόρ για τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας, οι οποίοι θα δουν για δεύτερη σερί φορά το Μουντιάλ από το σπίτι τους!

Η Βόρεια Μακεδονία υπέβαλε σε νέο, «εκκωφαντικό» κάζο τους Ατζούρι και μάλιστα, μέσα στο σπίτι τους, υποχρεώνοντας τους στην παρθενική εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους σε προκριματικά/μπαράζ Μουντιάλ με γκολ στις καθυστερήσεις! Όπως είναι λογικό, το «σοκ» και η απογοήτευση αποτυπώθηκαν και στα ιταλικά Μέσα, με τη «Gazzetta Dello Sport» να βγάζει σκληρό δημοσίευμα για το ματς μετά το τελευταίο σφύριγμα.

«Καταστροφή η Ιταλία, παρωδία από τη Βόρεια Μακεδονία, είμαστε πάλι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιταλικής ιστοσελίδας, ο οποίος απλά άνοιξε τον ασκό του «αιόλου» για τις αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν στη γειτονική χώρα σε βάρος της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.