24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το απόλαυσα πολύ σήμερα. no chance, no chance!

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το απόλαυσα πολύ σήμερα. no chance, no chance!

By on 20 Μαρτίου, 2022 0 1878 Views

Δείτε όσα είπε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην δημοσιογραφική μετά το τέλος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ : 

-Αρχικά: “Εξαιρετικό παιχνίδι, καταπληκτικός και ο κόσμος και από τις δυο πλευρές. Έτσι διαφημίζεις το ποδόσφαιρο. Πολύ ψηλού επιπέδου παιχνίδι. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο αλλά για να είμαι σαφής γιατί υπήρξε μια λάθος μετάφραση πριν τα Χριστούγεννα, ποτέ δεν είπα ότι είναι καλύτεροι από εμάς και το ξαναλέω. Ο τρόπος που τους παίξαμε σήμερα ήταν φανταστικός. Είχαμε μια τεράστια ευκαιρία αλλά αυτό δεν ήταν το σημαντικό για μένα, ήταν πιο σημαντικό το πως εμφανίστηκαν οι παίκτες. Ήταν ο παλιός τρόπος του Απόλλωνα, επιστρέψαμε. Οι άλλες ομάδες ίσως νομίζουν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντί μας, no chance, no chance! (καμία πιθανότητα). Είμαστε ακόμα εδώ, σε τρία παιχνίδια δεν μπόρεσαν να μας νικήσουν και πρέπει να δώσουν πολύ περισσότερα.

Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το απόλαυσα πολύ σήμερα. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Ο Αλμπάνης έχασε την ευκαιρία αλλά έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου χάνουν ευκαιρίες. Νομίζω ο διαιτητής έκανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι. Γενικότερα η διαιτησία είναι καλύτερη από ότι μου είπαν πριν έρθω στην Κύπρο. Έχω παράπονα σε 1-2 στιγμές αλλά είναι αποδεκτό. Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε την διακοπή για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και θα δούμε τον αγώνα με τον Άρη. Απολαμβάνω το πρωτάθλημα,

-Τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα, εφτά παιχνίδια πριν το τέλος; Είδαμε πανηγυρισμούς στο τέλος… “Δεν πανηγυρίσαμε το αποτέλεσμα, πανηγυρίσαμε την εμφάνιση γιατί κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο”.

-Απομένουν εφτά παιχνίδια, τα πέντε εντός έδρας. Τι σημαίνει αυτό; “Σημαίνει ότι απομένουν εφτά παιχνίδια και τα πέντε είναι στην έδρα μας”.

-Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχετε σκοράρει ένα γκολ, που το αποδίδετε; “Είναι παιχνίδια ψηλού επιπέδου τώρα και δεν ήμασταν τόσο επιτυχημένοι όσο ήμασταν προηγουμένως. Φυσικά το να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες όπως τη σημερινή έχει να κάνει με την ατομική ποιότητα και είμαι χαρούμενος που έχουμε την ποιότητα για να τις δημιουργούμε”.

-Ο κόσμος του Απόλλωνα συγχαίρει την ομάδα για το πάθος της σήμερα. Κάνατε κάτι για να βγει αυτό το πάθος; “Τραγούδησα ένα Ελληνικό τραγούδι, τους άρεσε πάρα πολύ και χοροπηδούσαν. Έκανα τα πάντα για να τους εμψυχώσω αυτή τη βδομάδα. Επίσης μερικές φορές τους… βγάζω το λάδι!”.

-Ποιο τραγούδι; “Είναι Ελληνικό παραδοσιακό δεν το ξέρετε! Θα το τραγουδήσω ξανά στο τέλος της σεζόν αν πάνε όλα καλά!”.