24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Συγκινημένη η Σάκκαρη: «Μεγάλη στιγμή για μένα και την πατρίδα μου»

Συγκινημένη η Σάκκαρη: «Μεγάλη στιγμή για μένα και την πατρίδα μου»

By on 19 Μαρτίου, 2022 0 8554 Views

Η μεγάλη χαρά της Μαρίας Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells μετατράπηκε σε… δάκρυα. «Δεν έχω λόγια, πολύ μεγάλη στιγμή για μένα και την πατρίδα μου», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη, εξέφρασε την χαρά της και την περηφάνια της για την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells, που… συνοδεύεται με άνοδο στο nο3 του κόσμου! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ίσως φτάσει και στο νο2 αν κερδίσει, όμως, για την ώρα, ήθελε να δείξει την περηφάνια της για τη νίκη επί της Μπαντόσα.

«Δουλέυω όλη μου την ζωή για να φτάνω μακριά στα τουρνουά. Δεν ξέρω, ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, δεν κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά»,  ανέφερε αρχικά η συγκινημένη Σάκκαρη, προτού προσθέσει για τον ημιτελικό και την «μάχη» με την Ισπανίδα:

«Παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Έχει “βαρύ” παιχνίδι και ήξερα ότι κέρδισε το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα μεγάλη πίστη και πίστευα στον εαυτό μου κάθε στιγμή. Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα και είναι επίσης μία μεγάλη στιγμή και για την πατρίδα μου».

Τέλος, σχετικά με τον τελικό κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ, σημείωσε: «Είναι ένα υπέροχο άτομο και μία εξαιρετική αθλήτρια. Την σέβομαι, την θαυμάζω. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε».

Η Μαρία Σάκκαρη απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του Indian Wells και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Παράλληλα όμως απέχει και μία νίκη από το χρηματικό έπαθλο των 1.2 εκατ. δολαρίων που δίνεται στην νικήτρια.