25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Εθνικός έΧασε ευκαιρίες και έδαφος (0-0 με την  Δόξα που νιώθει άνετα)

By on 18 Μαρτίου, 2022 0 31163 Views

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Εθνικός – Δόξα στο Δασάκι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0 μετά από ένα αγώνα με αρκετές φάσεις ιδιαίτερα από τον Εθνικό.

Ισοπαλία σαν… ήττα για τον Εθνικό, αφού έχασε την ευκαιρία να καλύψει τη διαφορά από τη σωτηρία. Με 17 βαθμούς είναι στο -6 από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην 10η θέση(πριν τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ). Από την άλλη η Δόξα με 25 βαθμούς είναι στην 9η θέση και στο +8 από τη ζώνη της διαβάθμισης.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες. Κυριότερες, οι κεφαλιές του Χολ στο 59’  και 75’. Η πρώτη αποκρούστηκε από τον Σισκόφσκι και η δεύτερη από τον Εμπραλίτζε πάνω στη γραμμή τέρματος. Η πιο ξεκάθαρη ευκαιρία για τη Δόξα ήταν το τετ α τετ του Εμπραλίτζε με τον Χριστοδούλου στο 81’  , με τον Κύπριο τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νταβίντ Μπαντία): Χριστοδούλου, Γκόρουπετς, Χολ, Άδωνη, Πηλέας, Κουντόμπιακ, Άμπραχαμ, Μάζουρεκ, Ιωάννου (80′  Ντόλεζαλ), Βοϊτκόφσκι (35′  Ζάκπα), Ντούρις

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέφσκι, Περατικός, Κ. Ηλία, Κυπριανού, Ταράσοφς, Κουμής

ΔΟΞΑ (Ηλίας Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Κυριάκου, Κέρλα (42′  Καραμανώλης), Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Μπένι, Ασαμόα, Οικονομίδης (72′  Τραϊτσέφσκι), Μέσκα (82′  Τιντζανί), Εμπραλίτζε (82′  Σάιθ), Σαντίκ

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Αντάμοβιτς, Φασουλιώτης, Στυλιανού, Ποντικός, Σάσι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άδωνη, Άμπραχαμ, Ντούρις, Ιωάννου / Αντενόν, Τραϊτσέφσκι, Τιντζανί

ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι

ΘΕΑΤΕΣ: 150

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Δημητρίου Βασίλης

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας