23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φιλί της ζωής για τον Εθνικό με τεσσάρα.Βούλιαξε η ΠΑΕΕΚ

Φιλί της ζωής για τον Εθνικό με τεσσάρα.Βούλιαξε η ΠΑΕΕΚ

By on 14 Μαρτίου, 2022 0 4900 Views

Με εξαιρετική αποτελεσματικότητα ο Εθνικός νίκησε 4-0 την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο και συνεχίζει να ελπίζει παρά τα δύσκολα δεδομένα.

Η προσφυγική ομάδα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, τρίποντο οξυγόνο θα λέγαμε. Πάει στους 16 βαθμούς, στο -7 από τον Ολυμπιακό και -8 από Δόξα ενώ έχει και αγώνα λιγότερο αυτόν κόντρα στην Ομόνοια. Η ΠΑΕΕΚ μένει στους 15.

Ήταν ασφαλώς η μεγαλύτερη νίκη σε έκταση την φετινή χρονιά για τον Εθνικό που δίνει μεγάλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Μάκη Σεργιδη έχασε χωρίς να φέρει αντίσταση στο σημερινό παιχνίδι και αποδέχτηκε την μοίρα της ότι θα επιστρέψει στη β΄ κατηγορία.

Ο Εθνικός έφτιαξε τη μοναδική φάση του πρώτου ημιώρου και την έκανε και γκολ, με εξαιρετικό σουτ του Χουντόμπιακ από τα 25 περίπου μέτρα, με τον Ουκρανό να πανηγυρίζει αφιερώνοντας το γκολ στην πατρίδα του.

Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Εθνικός ανέβηκε και βρήκε το 2-0 με το πρώτο γκολ του Άμπραχαμ, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο Ντούρις με κεφαλιά έφτασε τα έξι με την ομάδα της Άχνας «τελειώνοντας» το ματς. Στο 58′ ακυρώθηκε γκολ της ΠΑΕΕΚ καθώς ο Ενόχ σκόραρε με το χέρι και στο φινάλε ο Ζάκπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ: 14′  Κουντόμπιακ, 41′  Άμπραχαμ, 54′  Ντούρις, 84′  Ζάκπα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Μιλτς, Ενόχ / Γκόρουπετς

ΓΗΠΕΔΟ: 
Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 49 εισιτήρια

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Ντίας (Χαραλάμπους 75′), Βαρέλα (Νεοφύτο 75′), Ενόχ, Κωμοδικης, Τίμερμανς, Μιλτς, Τσόσιτς, Κούρος, Φραγκέσκου, Νεοφύτου (98).

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Σουμαόρο, Χαραλάμπους, Μπάμπιτς, Νεοφύτου (19), Παττίχης, Ράμος, Αμερόγκεν, Καϊμόλεν, Νούνιτς

Εθνικός: Χριστοδούλου, Πηλέας, Άμπραχαμ, Κουντόμπιακ, Γκόρουπετς, Ιωάννου (Ζάκπα 79′), Μάζουρεκ (Κουμής 83′), Βοϊτκόφσκι, Ταράσοβς, Χολ, Ντούρις

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέφσκι, Περατικός, Ηλία Κ., Παπακωνσταντίνου, Ντόλεζαλ, Ζάκπα, Κουμής.

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης