28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Με πληγώνει να ακούω τους φιλάθλους να πιστεύουν ότι θα χάσουμε τον τίτλο

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Με πληγώνει να ακούω τους φιλάθλους να πιστεύουν ότι θα χάσουμε τον τίτλο

By on 13 Μαρτίου, 2022 0 4813 Views

Δείτε όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένας αγώνας με ένταση. Σε κάποιες στιγμές δεν υπήρχε τόση ένταση από την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες όμως η Ανόρθωση με μισή φάση σκόραρε. Η Ανόρθωση είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Στην φάση του πέναλτι ο Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια. Κρατάμε το πάθος και συνεχίζουμε” 

Στην συνέχεια ο Γερμανός ήταν έντονος: 

“Κανείς εδώ στον Απόλλωνα δεν έχει συνηθίσει να παίρνει πρωταθλήματα. Πρέπει ο καθένας να κάνει την δουλειά του σωστά. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει εδώ, να τραγουδά συνέχεια. Δεν είναι εύκολο αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Ελάτε στο γήπεδο και φωνάξτε για την ομάδα. Θέλω να πω ότι η κριτική δεν βοηθά, κάποιοι να μας λένε losers. Αυτό με πληγώνει όταν γίνεται από τον κόσμο της ομάδας μας. Πιστέψτε στην ομάδα και ελάτε στο γήπεδο” 

Για την πίεση που ανέφερε στο προηγούμενο ματς: “Πριν από κάθε παιχνίδι λένε σήμερα είναι σημαντικό. Το ξέρουμε όλα είναι σημαντικά. Από την πρώτη μέρα νιώθω αυτή την αμφιβολία σε πολλά πράγματα. Αυτή η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίζει για το πρωτάθλημα αλλά όχι να το κατακτά. Πρέπει να το πιστέψουμε. Πολύ σύντομα. Και μετά να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν”

“Χρειαζόμαστε τους ultras μας στο γήπεδο. Ξέρω ότι είναι πολιτικό το θέμα γι΄αυτούς αλλά χρειαζόμαστε να έρθουν στο γήπεδο και αυτοί να μας στηρίξουν”

“Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλά πράγματα. Κάποιες φορές στο τρανζίσιον χάνουμε την μπάλα. Η κατοχή κάποτε μπορεί να είναι σημαντική αλλά μπορεί να μην λέει τίποτα αν δεν βρεις τους χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο τρόπος που θέλω να παίξω δεν αλλάζει. Αν θέλετε να βλέπετε ποδόσφιαρο κατοχής τότε δεν είμαι τόσο καλός προπονητής. Θέλω η ομάδα μου να πιέζει, να αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει λάθη”