24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εξέπληξαν αρνητικά τον Σπιλέφσκι οι συνθήκες που έζησε στο ΓΣΠ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εξέπληξαν αρνητικά τον Σπιλέφσκι οι συνθήκες που έζησε στο ΓΣΠ

By on 10 Μαρτίου, 2022 0 2703 Views

Μιλώντας στον Πάνο Λάρκο και την εκπομπή «Στην Κερκίδα» ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος ρωτήθηκε σχετικά με το σχόλιο του προπονητή της ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι, στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Mεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας ανέφερε: «Είμαι ένας τύπος που θέλω να κερδίζω παιχνίδια τίμια, αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Το σχόλιο του Κ.Παπαδόπουλου:

“Ο κύριος Σπιλέφσκι είναι ένας άνθρωπος που εργάστηκε σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη. Οι συνθήκες που έζησε στο ΓΣΠ προφανώς και τον εξέπληξαν αρνητικά. Αρκεί να θυμίσω ότι στην φάση που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, απλά παραπονέθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή ότι του πέταξαν κάποια αντικείμενα απ’ την εξέδρα, ήθελε να τα δείξει και δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Αλλά φαντάζομαι και γενικότερα, στην όλη εικόνα του παιχνιδιού είδε πράγματα που τον ξένισαν”, ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Παπαδόπουλου… 

Για το αν πήγαιναν για την διαιτησία περισσότερο τα σχόλιά του:

“Αποφεύγουμε να κάνουμε λόγο για την διαιτησία αλλά για να είμαι ειλικρινής είναι κάποια πράγματα που μας ενόχλησαν όλους στον Άρη. Όπως παράδειγμα κάποιες φάσεις που είδαμε αλλά και κάποιες που δεν είδαμε. Φέρνω ως παράδειγμα την φάση με το μαρκάρισμα του Θεοδώρου πάνω στον Μπαμπίκα. Ήταν μια φάση που κατά την προσωπική μας άποψη ήταν κόκκινη κάρτα αλλά δεν την είδαμε πουθενά και δεν δόθηκε ούτε φάουλ. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι πολλά πράγματα μαζί. Τώρα, όσον αφορά το περιεχόμενο των δηλώσεων του κυρίου Σπιλέφσκι, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ περισσότερο. Υπήρχαν δημοσιογράφοι εκεί, αν φαινόταν κάπως παράδοξο ή αν έχριζαν περισσότερης διευκρίνησης θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν”.