19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Πρέπει να βρουμε τους τρόπους να αποβάλλουμε την πίεση

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Πρέπει να βρουμε τους τρόπους να αποβάλλουμε την πίεση

By on 7 Μαρτίου, 2022 0 6477 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην διάσκεψη τύπου στο “Σ. Κυριακίδης”.

«Θεωρώ πως η ανάλυση του αγώνα είναι αρκετά εύκολη. Δεν είμασταν αρκετά καλοί δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε. Αλλάξαμε την τακτική μας μετά το 20λεπτο ανεβήκαμε λίγο αλλά σε γενικές γραμμές δεν είμασταν σε καλή μέρα. Όλη η πόλη, όλη η Κύπρος συζητά για το πρωτάθλημα. Έχει μπει αρκετή πίεση αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την αποβάλουμε. Στη ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, βλέπουμε τι γίνεται στην Ουκρανία. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι και να δούμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτερο».

Θα δούμε ξανά το παιχνίδι με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να βελτιωθούμε άμεσα και να είμαστε καλύτεροι με την Ανόρθωση. Στην κανονική φάση ήμασταν η μόνη ομάδα που κέρδισε την Πάφο δύο φορές, τα πήγαμε σχετικά καλά, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες να τις εκμεταλλευτούν, βλέπουμε τη συνέχεια».

Τι πήγε λάθος: «Είναι η στιγμή να βρούμε κότσια μας. Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να βρούμε τα πόδια μας και να ανταπεξέλθουμε καλύτερα. Πρέπει να βρούμε τρόπο οι παίκτες να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες. Πρέπει ο ένας παίκτης να καλύπτει τον άλλον. Φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες δεν πήραν τις πρωτοβουλίες που έπρεπε και για αυτό δεν κερδίσαμε.