19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενισχυμένος στην Πάφο ο Απόλλωνας για να κάνει την διαφορά!

Ενισχυμένος στην Πάφο ο Απόλλωνας για να κάνει την διαφορά!

By on 7 Μαρτίου, 2022 0 1031 Views

«Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να  πάει χαμένη». Αυτό είναι το σύνθημα στον Απόλλωνα ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00 Cablenet Sports 1).

Ευκαιρία γιατί με διπλό οι «γαλάζιοι» αφήνουν ακόμα πιο πίσω δύο βασικούς «μνηστήρες» για τον τίτλο το ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση και θα δημιουργήσουν αυτόματα μια δυναμική από το ξεκίνημα της β΄ φάσης. Aν δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας   11 βαθμών από την Ανόρθωση και 9 από το ΑΠΟΕΛ θα έχει βασικό αντίπαλο την ΑΕΚ στην μάχη του τίτλου με 7 βαθμούς διαφορά οπότε χωρίς υπερβολή με νίκη σήμερα ο Απόλλωνας κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο (μέχρι το επόμενο).

Όσον αφορά την 11άδα την οποία θα παρατάξει ο Τσόρνιγκερ, αποτελεί γρίφο. Αυτό γιατί πλέον οι έτοιμες επιλογές είναι αρκετές και ουσιαστικά διαθέτει εκ νέου δύο ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση. Κάποιοι από αυτούς που αγωνίστηκαν σαν αλλαγή κόντρα στην ΑΕΛ στον επαναληπτικό Κυπέλλου αυτή την φορά θα πάρουν φανέλα βασικού όπως οι Κατελάρης, Ζράντι, Πίττας και Ντιγκινί.

Επιπλέον επιλογή θα είναι ο Ονγκεντά, ενώ δεν υπολογίζονται οι Αυλωνίτης, Βουκασίν και ο μόνιμα τραυματίας Μαλεκκίδης.