23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενισχυμένος με επιστροφές ο Απόλλωνας στην πιο κρίσιμη μάχη!

Ενισχυμένος με επιστροφές ο Απόλλωνας στην πιο κρίσιμη μάχη!

By on 26 Φεβρουαρίου, 2022 0 1124 Views

Με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από την 2η θέση θέλει να μπει στα πλέι οφ ο Aπόλλωνας  και για να γίνει αυτό θα πρέπει σήμερα στο Τσίρειο (19:00 Cytavision Sports 1) να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του κόντρα στην Ανόρθωση.Με τρίποντο ο Απόλλωνας θα έχει 9 βαθμούς διαφορά από την δέυτερη θέση που σήμερα είναι το ΑΠΟΕΛ και στο συν 11 από την σημερινή αντίπαλο του και όσως 9 και από την ΑΕΚ αν κερδίσει την ΑΕΛ.Είναι ξεκάθαρο το πλεονέκτημα που θα έχει στην β΄φάση αν πάει με αυτήτ ην διαφορά ο Απόλλωνας οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυσυ το κίνητρο για τη νίκη.Ρεκόρ κόσμου για το φετινό πρωτάθλημα θα έχει ο Απόλλωνας στο τσίρειο αφού εξαντλήθηακν όλα τα εισιτήρια και η δυτική θα είναι κατάμεστη γεγονός που δείχνει την δίψα των φίλων του για τον τίτλο και την επίγνωση που έχουν για την σημασία του σημερινού ντέρμπι.
Οι «γαλάζιοι» θα πάνε στο ντέρμπι με σαφώς καλύτερα αγωνιστικά δεδομένα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια καθώς επιστρέφουν Ρομπέρζ, Κατελάρης, Ίλιεφ, Σπόλιαριτς και μάλλον και οι Ζράντι και Νταμπό. Ανάλογα με την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών θα… βγει και η 11άδα.
Πηγαίνοντας βάση λογικής και ετοιμότητας των παικτών, θα πρέπει να περιμένουμε την ακόλουθη 11άδα:
Ο Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας Ρομπέρζ και Χάμπος, αριστερά ο Χαμάς και δεξιά ένας εκ των Μαυρία ή Φιλιώτη. Ο Νογιόκ θα κινείται στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Κολ, οι Ίλιεφ και Αλμπάνης στα άκρα και στην κορυφή δίδυμο οι Πίττας και Ντιγκινί.