28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανακοίνωση της αστυνομίας για την επίθεση στο λεωφορείο της Ανόρθωσης

Ανακοίνωση της αστυνομίας για την επίθεση στο λεωφορείο της Ανόρθωσης

By on 18 Φεβρουαρίου, 2022 0 2412 Views

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία αναφέρεται στο χθεσινό περιστατικό με την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

“Επίθεση με πέτρες δέχθηκε χθες βράδυ το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης, κατά την επιστροφή της στη Λάρνακα, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.35 το βράδυ, ενώ το λεωφορείο της αποστολής της ομάδας, κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στο ύψος του Πέρα Χωριού, δέχθηκε επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα, από άγνωστα πρόσωπα.

Από την επίθεση, προκλήθηκαν ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα, στα πλαϊνά παράθυρα, καθώς επίσης και σε όλη την αριστερή πλευρά του λεωφορείου.

Το λεωφορείο έκανε ολιγόλεπτη στάση και στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του και αποβίβασε την αποστολή με ασφάλεια στη Λάρνακα.

Στην περιοχή όπου έδρασαν οι άγνωστοι, στάληκε ισχυρή αστυνομική δύναμη από μηχανοκίνητα περίπολα, όπου έκαναν επιτόπιες εξετάσεις, για εντοπισμό των δραστών, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε.

Από την επίθεση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις”.