25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Εθνικός είναι ζωντανός!Ο Ντούρις και τα δοκάρια έκαψαν την Ομόνοια(0-2)

Ο Εθνικός είναι ζωντανός!Ο Ντούρις και τα δοκάρια έκαψαν την Ομόνοια(0-2)

By on 7 Φεβρουαρίου, 2022 0 2212 Views

Ο Εθνικός έριξε… βόμβα στο ΓΣΠ! Η ομάδα της Άχνας πήρε τεράστιο «διπλό» στη Λευκωσία, επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0 για την 20η αγωνιστική και πλέον διαφοροποιεί τα δεδομένα τόσο στη μάχη της παραμονής, όσο και για την πρώτη εξάδα! Οδυνηρή ήττα για τους «πράσινους», που μένουν στην έβδομη θέση και η κατάσταση γι’ αυτούς έχει δυσκολέψει πλέον πάρα πολύ για μία θέση στο πρώτο γκρουπ. Η Ομόνοια στάθηκε άτυχη καθώς έχασαν σωρεία ευκαιριών και είχαν τέσσερα δοκάρια (!), δύο με τον Τσέποβιτς (13’, 44’) κι άλλα δύο με τον Ντίσκερουντ (32’, 56’)! Ο Ντούρις πλήγωσε την πρώην του ομάδα ανοίγοντας το σκορ στο 50’ και ο Βοϊτκόφσκι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Σέχου (61′ Κίκο), Γιούστε, Παναγιώτου (39′ Χαραλάμπους), Μπασιρού (63′ Παπουλής), Ντίσκερουντ, Μποτεάκ, Λοΐζου (61′ Λοβέρα), Κακουλλής, Τσέποβιτς.
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Ψάλτης, Κίκο, Ευαγγέλου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Χρίστου, Λοβέρα, Ζαχαρίου, Ασάντε, Παπουλής. 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χριστοδούλου, Πηλέας, Άδωνη, Κ. Ηλία (86′ Ζάκπα), Άμπραχαμ, Χολ,Γκόρουπετς, Ιωάννου (86′ Κυπριανού), Μάζουρεκ (52′ Βοϊτκόφσκι), Μ. Ηλία (73′ Περατικός), Ντούρις.
Στον πάγκο: Καβαλέουσκι, Περατικός, Ντόλεζαλ, Ζάκπα, Κυπριανού, Βοϊτκόφσκι, Ταράσοφς, Σαββίδης, Κουμή, Ελουντού. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Γιούστε, Παπουλής (6η) / Μάζουρεκ, Ιωάννου, Κ. Ηλία, Περατικός (6η)

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Ντούρις,94΄ Βοϊτκόφσκι
ΘΕΑΤΕΣ: 4500
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής:  Ιωάννου Μιχάλης