26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Τσάβι για τον αποκλεισμό του Ντάνι Άλβες: «Νιώθω άσχημα, ήταν άδικη απόφαση»

Τσάβι για τον αποκλεισμό του Ντάνι Άλβες: «Νιώθω άσχημα, ήταν άδικη απόφαση»

By on 6 Φεβρουαρίου, 2022 0 1631 Views

Ο Τσάβι τοποθετήθηκε για τον αποκλεισμό του Ντάνι Άλβες από την ευρωπαϊκή λίστα, ζητώντας συγγνώμη στον Βραζιλιάνο αμυντικό για την επιλογή του.

Ο 41χρονος Ισπανός προπονητής της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αφήσει εκτός Europa League τον 38χρονο Βραζιλιάνο μπακ, καθώς οι κανονισμοί της διοργάνωσης επιτρέπουν στους συλλόγους να εγγράψουν μόνο τρεις νέους παίκτες πριν από τη φάση των νοκ άουτ.

Μία απόφαση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον έμπειρο αμυντικό. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Τσάβι θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

«Νιώθω άσχημα γι’ αυτή την απόφαση. Όποια απόφαση και αν έπαιρνα θα ήταν δύσκολη για εμένα και την ομάδα. Διαλέξαμε τον Ντάνι Άλβες, λόγω της θέσης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι στο δεξιό άκρο της άμυνάς μας έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με την επίθεση!

Καταλαβαίνω την αντίδραση του Ντάνι. Όντως, ήταν άδικο για εκείνον. Έπρεπε, όμως, να διαλέξω έναν από τους νέους παίκτες. Όχι, όμως, σύμφωνα με το ταλέντο του, αλλά, σύμφωνα με τη θέση στην οποία αγωνίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Ατλέτικο.